TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzin vermeyeceğiz

Geçen pazar günü başlayan CHP delege seçimlerinde, Buca Koop Mahallesi’nden aday olan Kemal Acar, seçimlere fitne fesat karıştırmaya çalışanların delege ve üyelerden gerekli cevabı alacağını belirtti

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 07:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzin vermeyeceğiz

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye genelinde delege seçimleri başladı. Seçim öncesinde birlik ve beraberlik mesajı veren Kemal Acar, CHP’nin çok büyük bir parti olduğunu ve Atatürk’ün kurduğu bir parti olduğunu belirterek, seçimlere fitne fesat karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini söyledi. Seçimlerin herkes için hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Kemal Acar, “Bütün beldelerdeki delege seçimlerinin şenlik havasında geçmesini, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum ve kazananın CHP olmasını diliyorum. Kazanan ve kaybeden herkesin yine aynı fedakarlıkla CHP için çalışmasını ve aynı yolda kararlılıkla ilerlemesini istiyoruz. Bu seçimde kaybeden yok, kazanan CHP olacak, mahallemiz olacak ve belediyemiz olacak. Herkes çalışmaya devam etmesi gerekiyor” diyerek partililere seslendi ve var gücü ile çalışıp partinin kazanmasını sağlamayı öğütledi.

“PRİM VERMEYECEĞİZ”

Kendilerini delege ağalığına soyundurmuş kişilerin mahallelerinde seçime fitne ve fesat koymaya çalıştığına vurgu yapan Kemal Acar, “Delegelikler ile ilgili insanları arayıp iş vereceğim sözü ile kafa karıştırmaya çalıştıklarını duyuyoruz. Bu zamana kadar insanları hiç aramayıp, hallerini hatırını bile sormayan insanlar bugünlerde insanların kafalarını karıştırmalarını doğru bulmuyorum. Bunu mahalle muhtarımızın da yapığını duyuyoruz. Bunlar hoş şeyler değil. İnsanlara iş vaatlerinde bulunup, şu ya da bu kişiye oy ver diyorlarmış. Onlardan yine çekinmiyoruz zaten. Vatanını seven insanlar zaten prim vermiyor çok şükür. Tek derdimiz CHP’ye yakışmayan bir harekette bulunmalarıdır. Bu partimize yakışmayan bir harekettir. Bizim böyle insanlara ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum. Bizim etik davranışlara ihtiyacımız var. Etik davranan herkese de kucak açarız. Olmayan hiç kimseye de kucak açmayız. CHP büyük bir aile, güzel bir parti. Atatürk’ü kurduğu bir parti. Bunun içine de hiç kimse fitne ve fesat karıştıramaz. Fitne karıştırmaya kalkan herkes de delegelerden ve üyelerden gerekli cevabı alır” dedi.

UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

Buca’da ve kendi mahallesi olan Buca Koop’ta yaptığı projeler ile çok sevilen de bir vatandaş olan Kemal Acar, son olarak uyuşturucuya karşı da savaş açmıştı. Hazırladığı pankart ile bunu sözlü olarak da dile getiren ve bu kapsamda çalışmalar yapmaya başladığını da dile getiren Kemal Acar, “Halkla iç içeyiz. Herkesin yanında olmaya çalışıyoruz. Mezhep ya da dil, din, ırk ayrımı yapmadan herkese aynı mesafeden, aynı cepheden bakmaya çalışıyoruz. Mahallemdeki gençlerin her gün daha kötüye gittiğini, birbirlerine şiddet uyguladığını görüyorum. Bu da bir insan olarak beni çok mutsuz ediyor. En son yaşadığım bir olayda bir gencin bonzai içtiğine şahit oldum ve yerde duruyordu. Polis arkadaşlar da gelmişti. Bu durum beni çok etkilemişti. O da bizim bir evladımız, kardeşimizdir. Bizim de çocuklarımız var. Buna karşı mücadele vermemiz gerektiğini düşündüm. Buca Emniyet Müdürü ve Kaymakam’ımız ile de bu konu da bir görüşme yaptım. Onlar da bu konuda çok duyarlı insanlar. Herkesin bu yönde büyük sıkıntıları olduğunu dile getirdiler. Bizler uyuşturucuya hayır diyeceğiz. Bu işleri yapanların karşısında duracağız” diye konuştu. Aynı zamanda Bucaspor yöneticisi de olan Kemal Acar, geçtiğimiz günlerde hazırlattığı ay-yıldızlı Bucaspor formalarını Fox Türkiye kanalı sunucuları İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal’a göndermişlerdi. İsmail Küçükkaya sabah yayınlanan programda kendisine forma gönderen Kemal Acar’a canlı yayında teşekkürlerini iletmişti. İsmail Küçükkaya’nın programdan sonra kendisini aradığını dile getiren Kemal Acar, “Yolladığımız formalar için teşekkür etti. Gerçekten çok saygıdeğer bir insan. İstanbul’a geldiğinde birkaç gün önce bana haber yolla seni programa davet etmek istiyorum dedi. Gerçekten çok büyük onur duydum. Kendisine buradan saygılarımı ve hürmetlerimi gönderiyorum. Sağ olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.