TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Arena’da bir konser daha!

Bugün İstanbul’da başlayacak olan “Rap Mahal Birlikte Güzel” konser serisi,14 Aralık’ta İzmir Arena’da rap müzik sevenlerle buluşacak

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 06:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir Arena’da bir konser daha!

Türkçe Rap’in son dönemde dikkat çeken isimleri Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs’ın performans sergileyeceği konserde, ayrıcaTürk Rap müziğin en önemli temsilcilerinden Ceza sahne alacak.

“Bavul, Psişik” gibi parçalarla adından söz ettiren Allame, son dönemde çıkardığı “Sorunumuz var” adlı şarkısının yanı sıra yaptığı mix editlerle de dinleyicinin huzuruna çıkan Kamufle, mahalle arkadaşlıklarını müziğe dönüştüren Slang, Zen-G ve VZ tarafından kurulan Tahribad-ı İsyan, uzun yıllardır canlı performans konserlerinde hazırladığı setlerle pikabın başında yer alan DJ Hırs’tan oluşan kadro İzmir’de sahne alacak.

Tüm konserlerde yer alacak olan 4 ismin dışında konserin ikinci ayağı rapseverler için keyifli bir sürprizle devam edecek.Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs’ın yanısıra Türkçe Rap müziğinin en önemli isimlerinden Ceza, seri kapsamında İzmir konserinde hayranlarıyla buluşacak. Serinin sadece İzmir ayağında yer alacak olan Ceza, en sevilen şarkılarının olduğuDJ performansını İzmirli sevenleri karşısında gerçekleştirecek. Ayrıcamüzik yaşantılarını İzmir’de sürdüren Khontkar ve DJ Sivo da Rap Mahal Birlikte Güzel konser serisinde İzmir’de sahne alacak. 

“Rap Mahal Birlikte Güzel”Konser serisinin tarihleri ve şehirlere göre sahne alacak müzisyenler ise şu şekilde:

14  Aralık İzmir Arena - Saat: 20:00- 23:30 : Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs (Konuk Sanatçılar: Ceza, Khontkar& DJ Sivo)

19  AralıkEskisehirPublic - Saat: 20:00- 23:30 :Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs (Konuk Sanatçı: Joker)

21  Aralık Bursa Hayal Kahvesi - Saat: 20:00- 23:30 :Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs (Konuk Sanatçı: No.1 &Xir)

24  Aralık Ankara IF - Saat: 20:00- 23:30 : Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs (Konuk Sanatçı: Aga B)

(HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.