TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de şenlik tadında bayram

null

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 07:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com

İzmir’in en büyük yaşam projesi Point Bornova’da İzmirliler Ramazan Bayramı’nı dolu dolu geçirecek. Point Bornova, 23 Haziran – 2 Temmuz arasında çocuklarla Maşa ile Koca Ayı karakterlerinin buluşmasına sahne olacak. Bayramın ilk günü Edis gençleri coştururken bayramın üçüncü günü Luz Band konseriyle eğlence ikiye katlanacak.

EĞLENCELİ ANLAR

Point Bornova, çocukların en sevdiği çizgi filmlerden biri olan ‘Maşa ile Koca Ayı’nın kahramanlarını, 23 Haziran – 2 Temmuz arasında her gün Point Bornova’da çocuklarla bir araya getirecek. 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde ücretsiz gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar Maşa ve Koca Ayı ile tanışma fırsatı bulacak. Bu keyifli etkinlikte çocuklar Maşa ile Koca Ayı’nın sahne gösterisini izleyecek, yarışmalar, oyunlar ve fotoğraf çekimleri ile eğlenceli dakikalar geçirecek.

GENÇLER EDİS İLE COŞACAK

Point Bornova gençleri de unutmadı. ‘Dudak’ şarkısıyla tanınan ve özellikle gençlerin gözdesi olan sanatçı ‘Edis’, Ramazan Bayramı’nın da ilk günü olan 25 Haziran’da Point Bornova’da gerçekleştirilecek konserle İzmirlilerle buluşacak. Edis, 17.00’de başlayacak konserde yeni single’ını ilk kez İzmirlilerle buluştururken sevilen şarkılarını da seslendirecek. Bayramın üçüncü gününe denk gelen 27 Haziran’da ise İzmirli gençler 17.00 ile 19.00 saatleri arasında ‘Luz Band’ konseri ile coşacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliklerle İzmirliler unutulmaz bir bayram yaşayacak.

Program

Maşa ile Koca Ayı / 23 Haziran -2 Temmuz13.00-15.00-17.00

Edis Konseri / 25 Haziran17.00

Luz Band Konseri / 27 Haziran17.00-19.00

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.