TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'in yeni çekim merkezi kuruluyor

İzmir'de pek çok inşaat projesine imza atan Yücesoy Mühendislik, 150 milyon TL yatırım değeri olan yeni projesi Kuzeyşehir’i hayata geçirmek için kolları sıvadı

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 08:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir'in yeni çekim merkezi kuruluyor

NİLGÜN TAZE

Menemen, Atatürk Mahallesi’nde 29 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde gerçekleştirilecek olan konut ve yaşam projesi olan ‘Kuzeyşehir’in 2018 yılının sonunda tamamlanması bekleniyor. Yapı sektöründe 27 yıllık geçmişiyle İzmir’de faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Yücesoy Mühendislik şimdide 150 milyon TL yatırım değeri taşıyan Kuzeyşehir’i hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Konut ve yaşam projesi kapsamında Menemen’in Atatürk Mahalesi'nde yükselmeye başlayacak olan Kuzeyşehir, konut sahiplerine geleceğe açılan modem bir yaşam vaat ediyor. İzmir'in konut ihtiyacına modern yaşam tarzlarını kapsayacak şekilde cevap veren Kuzeyşehir projesinde 386 daire, 10 villa, açık-kapalı olmak üzere 6 adet yüzme havuzu, spor salonu, spa merkezi, kapalı basketbol sahası, tenis kortu, mini golf alanı, squash salonu, restoran ve açık-kapalı otopark yer alacak. Projedeki daireler farklı oda seçenekleriyle birlikte 110 ile 306 metrekarelik brüt kullanım alanına sahip olacak.

MENEMEN KUZEY EGE’NİN BAŞKENTİ OLACAK

Proje hakkında bilgi veren Cem Yücesoy, Menemen’in gelişen kuzey Ege'nin başkenti olmaya aday konumda bir yer olduğunu ifade ederek, “Bizim için İzmir'in kuzeyi çok önemli çünkü İzmir'de büyüme yönü kuzey aksı. Bölgede olağanüstü bir değişim ve bu değişime uzun yıllar sürecek bir değer artışı da söz konusu. Biz de Kuzeyşehir projemiz ile bu büyüme ve gelişmeye öncülük etmeyi planlıyoruz. 26 ay sürecek ve Aralık 2018'de tamamlanması hedeflenen Kuzeyşehir projesi ulaşılabilir fiyatları ile lüks bir yaşam sunarak İzmirlilere umut oluyor” şeklinde konuştu.

ŞIK KONUTLAR REVAÇTA

Buca’da öğrencilerin kalabileceği 1+1 dairelerin bulunmadığını fark etmelerinin ardından Buca’da çeşitli projeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Yücesoy, 2014 yılında İzmir’de seslerini duyurabilecek projelere imza atmaya başladıklarını belirtti. Karşıyaka’da yaptıkları Park Yücesoy’un büyük ilgi gördüğünü ve uygun fiyatlara çok şık konutlar satabildiklerini söyleyen Yücesoy, “Seyrekte 300 konutla başlayan projemiz kısa bir sür sonra bin 600 konuta ulaştı. Mavişehir’de metrekaresi 10 bin, Ataşehir’de 5 bin metrekareden satışı sunulan dairelerin Kuzeyşehir’deki metrekare fiyatı 2 bin 500 TL’si değerinde. Oldukça lüks olan bu dairelerimiz ev sahibi olmak isteyenler için büyük avantajlar taşıyor. Konut fiyatlarının oldukça yüksek olduğu bu zamanda İzmirlilere ev sahibi olma fırsatı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 110 metrekare büyüklüğündeki 2+1 konutlarımız 233 bin, 3+1’ler ise 280 bin, 3+1 plus dairelerimiz 400 bin, 300 metrekarelik daireler ise 700 bin TL’si civarında satışa sunulacak” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.