TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirliler hamsiye doyacak

Bu yıl 10. kez düzenlenecek olan Karşıyaka Hamsi Şöleni’nde ziyaretçilere ücretsiz hamsi dağıtılacak

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 07:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmirliler hamsiye doyacak

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından Karşıyaka Belediyesinin desteği ve İZFAR Organizasyon’un işbirliği ile bu yıl 10. kez düzenlenecek olan Karşıyaka Hamsi Şöleni, 21 Aralık 2017 Perşembe günü başlayacak. Şölenin son günü olan 24 Aralık’ta ziyaretçilere ücretsiz hamsi dağıtılacak.

ÜCRETSİZ HAMSİ

Şölenin ev sahipliğini yapan KADEKON Başkanı Hızır Murtazaoğlu, geleneksel hale gelen Hamsi Şöleni için, “Şölenimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Hamside birleşecek, dostluğumuzu pekiştireceğiz” dedi. Şölenin 4. gününde ücretsiz hamsi dağıtılacağını da hatırlatan Murtazaoğlu, “Şölenimizin sembolü olan hamsi, günün şerefine halkımıza ücretsiz dağıtılacak. O gün şölene gelen ziyaretçilerimiz sadece hamsinin değil, Karadeniz’e özgü birçok etkinliğin tadını çıkaracak. Yöresel danslar ve konserlerle şölenimiz renklenecek. Hem Karadeniz özlemini gidereceğiz, hem de İzmir’de bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.

İZFAR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Öncel ise şölende ziyaretçileri sürprizlerin beklediğini dile getirdi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.