TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahraman ve Duman çifti mutluluğa imza attı

Kahraman ve Duman ailelerinin çocukları Vesile Duman ve Adnan Kahraman’ın nikah merasimi İzmir Fuar Nikah Salonu’nda yapılan törenle gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 07:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kahraman ve Duman çifti mutluluğa imza attı

NİLGÜN TAZE

Vesile Duman ve Adnan Kahraman, İzmir Fuar Nikah Salonu’nda mutluluğa imza attı. İzmir’in saygın ailelerinden Zümrüt-Mehmet Ali Duman çiftinin kızı Vesile Duman, Müzeyyen-Adil Kahraman çiftinin oğlu ve Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman’ın yeğeni Adnan Kahraman’ın nikahı İzmir Fuar Nikah Salonu’nda yapılan törende kıyıldı.  Törene İzmir Mardinliler Eğitim ve Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (MARVAK) Başkanı Rasim Kahraman, İLKSES Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Arslan, Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek ve çok sayıda davetli katıldı.

GENÇLERE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Abisi Adil Kahraman’ın 1998 yılında vefat etmesinin ardından oğlu Adnan Kahraman’a amcası olarak babalık görevlerini yerine getirmeye çalıştığını belirten İzmir Mardinliler Eğitim ve Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (MARVAK) Başkanı Rasim Kahraman, “Düğün organizasyonunu üstlenmekten ve bu mutlu günlerinde abimin yadigarı olan yeğenim Adnan’ın yanında olmaktan mutluluk duyuyorum. Duman oyuncakcılığın sahibi olan Ali Duman’ın kızını aldık. Oldukça güzel ve temiz bir aile. Kendilerine bu kadar güzel bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyor ve genç evlatlarımıza yeni hayatlarında sonsuz mutluluklar diliyorum” dedi.

DUALARIMIZ ONLARLA

İLKSES Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Arslan ise nikah şahitliğini yaptığı genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Gençlerimiz birbirlerini görmüş, beğenmiş ve hayatlarını birleştirmeye karar vermişler. Bizde bu özel günlerinde yanlarında olmaktan ve mutluluklarına şahitlik etmekten mutluluk duyduk. Ömür boyu kendilerine saadetler diliyorum. Allah onları mesut etsin, dualarımız onlarla” ifadelerini kullandı. 

MUTLU GÜN

Yapılan nikah töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini ise İLKSES Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Arslan, Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, Hacı Aziz Bedir, Ahmet Budak, Seyfettin Yılmaz, Hasan Kavcı, İzzettin Duman ve Koç Ali Al yaptı. Nikah memurunun genç çifte yönelttiği “Evlenmek istiyor musunuz?” sorusuna “Evet” cevaplarını veren çift alkışlarla hayatlarını birleştirmiş oldu. Nikahın kıyılmasının ardından eşi Vesile Duman’ın alnından öpen Adnan Kahraman hayırlısı olsun dileklerini kabul etti. Sona eren nikah töreninin ardından takı törenine geçilerek toplu fotoğraflar çektirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.