TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabağlar Belediyesinden Ahmet Çelik’e vefa

Görev başındayken geçirdiği kaza sonucu şehit düşen Karabağlar Belediyesi çalışanı Ahmet Çelik’in adı Eserkent’te yapılan parka verildi

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karabağlar Belediyesinden Ahmet Çelik’e vefa

Karabağlar Eserkent eski pazaryerine yapılan “Eserkent Ahmet Çelik Parkı” açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ahmet Çelik’in ailesi ve yakınları, muhtarlar, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Belediye-İş 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, DİSK Genel- İş 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile Çelik’in çalışma arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye iş 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ise yaptığı konuşmada, yıllardır belediyeye hizmet eden Ahmet Çelik’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Kazanın olduğu andan itibaren bir an olsun yanımızdan ayrılmayan ve emeğe, emekçiye bakış açısını şu parka Ahmet Çelik adını vererek yaşattığı için sendikam adına Başkan Selvitopu’na teşekkür ediyorum. Bu parka Ahmet Çelik’in arkadaşları da gözü gibi bakacak,  bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çelik’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Başkan Selvitopu ise, “Keşke kendisi yaşasaydı,  burada aramızda olsaydı.  En azından uzun yıllar emek verdiği Karabağlar’da adının yaşaması bir derece olsun hepimizi teselli eden bir durum. Burası Ahmet Çelik adına ve onun duruşuna yakışır bir park oldu. Burada hep hatırlanacak. Hiçbir zaman unutmadık. Unutmayacağız. Ailesinin acısını da bizim acımızdır” dedi.

Karabağlar’ı gerçekçi,  ayakları yere basan, uzun vadeli ve geleceği öngören projelerle ayağa kaldırılacağına inandıklarını belirten Selvitopu “Bunu yapmaya devam edeceğiz. Umuyorum Karabağlar’ın ve Eserkent’in çevresi çok değişecek Bunu emekçi kardeşlerimizle, memurlarımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, meclis üyelerimizle hep birlikte gerçekleştireceğiz. Karabağlar insanlarına layık olmaya çalışacağız. İşte buna layık olan arkadaşlarımızdan biri Ahmet Çelik kardeşimizdi. Ben diğer emekçi kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Şunu bir kez daha söyleyim, her zaman alın teri ve emeğin yanında olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. Bizim karşı olduğumuz alın teri dökmeyenlerdir. Sonuna kadar emek veren,  çalışan ve risk altına giren tüm emekçi kardeşlerimizin yanında olacağız ve birbirimize sahip çıkacağız” dedi. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.