TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karamollaoğlu: Temennimiz süratle tamamlanması

‘Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları’ konulu konferans vermek üzere Safranbolu’ya giden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu konferans sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2018 10:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karamollaoğlu: Temennimiz   süratle tamamlanması

Türkiye’nin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili temennilerinin harekatın süratle tamamlanması olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, “Tabi neye ulaşılmak istiyorsa o konuya da ulaşmak oradaki problemi çözmek kaydıyla. Ama şunu da biliyoruz. Maalesef bölgede hem Amerika’nın, hem Rusya’nın, hem Suriye hükümetinin, İran’ın ve o bölgedeki farklı gurupların etkileri var. Bu oldukça sıkıntılı bir durum meydana getiriyor. Biz Silahlı Kuvvetlerimizin bu problemin en kısa sürede üstesinden geleceğine, oradan huzur ortamını sağlayıp, barış ortamını sağlayıp hemen çekileceğine inanıyoruz." Diye konuştu.

“BİZ KENDİ ADAYIMIZI KOYACAĞIZ”

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ittifak ile ilgili de konuşan Karamollaoğlu, “Bizde uyum kanunlarıyla, uyum süreciyle ilgili tekliflerimizi rapor haline getirdik. Bütün siyasi parti başkanlarına ve Cumhurbaşkanına da bu tekliflerimizi ilettik. Bizim talep ettiğimiz bazı hususlar belki yerine getiriliyormuş intiba var ama ‘muş’ diyorum, çünkü temelde üzerinde durduğumuz konularda bir gelişme pek sağlanmadı. Sadece ittifak, yani kendi kimliklerini muhafaza ederek ittifak kurabiliyorlar. Seçime giderken de şu anda bir ittifak değil, biz kendi adayımızı koyacağımızı deklere etmiştik zaten cumhurbaşkanlığı için, diğer partilerde aday gösterebilirler” şeklinde konuştu.  İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.