TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kariyerde tek uzmanlık yetmiyor”

Kariyerlerine yüksek lisans diplomasına sahip olarak farklı yön vermek isteyen gençler ve profesyoneller için İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), güz dönemi yüksek lisans ve doktora kayıt işlemleri sürüyor

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 07:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Kariyerde tek uzmanlık yetmiyor”

28 Haziran’da son bulacak birinci başvurular, üniversite web sayfasındaki enstitüler bölümünden yapılabilecek. Tezli ve tezsiz yüksek lisans seçeneklerinin yanı sıra uzaktan eğitimin gerçekleştirildiği 4 enstitüde, öğrenciler, elektronik mühendisliğinden finansa, lojistik yönetiminden üreme biyolojisine, sağlık kuruluşları yöneticiliğine dek farklı alanlarda kendilerini geliştirme olanağı yakalayacak. İEÜ Rektörü Prof.Dr. Can Muğan, İşletme, Sağlık Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitüleri bünyesinde hem profesyonel yaşamda hem de akademik kariyerlerinde girişimci ve yenilikçi olmayı hedefleyen bireylere eğitim sunduklarını kaydetti.

YENİ UZMANLIKLAR

Eğitim dilinin İngilizce olduğunu ancak bazı programların Türkçe opsiyonlarının da bulunduğuna dikkat çeken Prof.Dr. Muğan, “Çalışma yaşamımızda tek bir uzmanlık alanında kalmıyoruz ve yenilerinin eklenmesi gerekiyor. Yüksek lisans programları kişilerin uzmanlaşmak istediği alana odaklanmasını sağlıyor. Kariyerinde emin adımlarla yükselmek isteyenlerin yüksek lisans eğitimine yöneldiği görülüyor. İş dünyasında yüksek lisans eğitimini almış uzmanlar her geçen gün dikkat çekiyor. İş yaşamında yeni bir açılım oluşturmak isteyenleri yüksek lisans eğitimine bekliyoruz” dedi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.