TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka zirve aşkına

Liderlik yarışında yeniden iddialı konuma gelen Karşıyaka, sahasında bugün Kastamonuspor 1966’yı ağırlayacak

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 08:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka zirve aşkına

Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta Kırklarelispor galibiyetiyle liderlik yarışında yeniden iddialı konuma gelen Karşıyaka, 8’inci hafta randevusunda bugün Kastamonuspor 1966’yı konuk edecek.

Atatürk Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak ve Erkan Özdamar’ın yöneteceği maçın bilet fiyatları 15 TL. Yeşil kırmızılılarda cezalı Mustafa Aşan, Zeki ve Battal görev yapamayacak. Abdülhamit ile İbrahim'in durumları maç saati netleşecek. Cezası biten Okan ise kadroda yer alacak.

Ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi alan Karşıyaka, haftaya 15 puanla lider Gümüşhanespor’un 2 puan gerisinde üçüncü sırada başladı. Kastamonuspor’un ise 8 puanı bulunuyor. Karşıyaka’da iki hafta önce oyuncuları mangal partisinde ağırlayan taraftarlar, bu maçtan önce de takıma Bostanlı'da yemek vererek moral aşılamaya çalıştı. Üst üste 2 hafta iç sahada oynayacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Soner Tolungüç, “6 puan bizi üst grupta tutar” dedi.

BAYRAKLI’YA GÖREV YOK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2 hafta önce oynanan Karşıyaka-Aydınspor 1923 maçı sonrası yeşil kırmızılıların tepkisine hedef olan Hakem Celal Bayraklı’ya bu hafta da görev vermedi. Karşıyakalıların 9 Ekim’de oynanan karşılaşmada kural hatası yaptığını savunduğu Bayraklı, geçen hafta da düdük çalamamıştı. Bayraklı, Karşıyaka aleyhine 2 penaltı çalıp 3 kırmızı kart çıkardığı maçta Okan’ı yanlış sarı kartla oyundan atmıştı. Futbol Federasyonu, Karşıyaka’nın kural hatası itirazına henüz yanıt vermedi. (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.