TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka'da bahar festivali

Baharın gelişini çeşitli etkinliklerle kutlayan Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ilk kez "Bahara Merhaba-Spor ve Dans Festivali" düzenledi. Hip-hop ve ritim gösterileri, akrobasi şovları ve bireysel performanslar sergilendi. Yüzlerce Karşıyakalının takip ettiği etkinlikte toplam 120 kişi piste çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 08:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka'da bahar festivali

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Bahara Merhaba-Spor ve Dans Festivali renkli ve eğlenceli dakikalara sahne oldu. Gün boyu süren etkinliklerde, 120 dansçı ve sporcu, ekip ve bireysel olarak piste çıkarak performans sergiledi. Muharrem Candaş Spor Salonu'nda düzenlenen ve yüzlerce Karşıyakalı tarafından ilgiyle izlenen festivalde; Karşıyakalı hip-hopçı Anıl Piyancı da sahne aldı.

ŞOVLAR NEFES KESTİ

Akrobasi, grafiti, hip-hop, break dans, ritim ve capoeira şovları ile sokak sporları, Dj, ritim, beat box performansları sergilendi. Salonu dolduran ve dışarıdaki dev ekrandan festivali takip edenler keyif ve eğlence dolu bir gün geçirdi. Festivalin geleneksel hale getirileceği belirtildi. Hem sporcular hem de Karşıyakalılar, böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür etti. (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.