TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka güzelleşiyor

Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte sokak ve caddelerde asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarını hızlandırdı. Belediye aynı zamanda onarım ve yenileme çalışmaları da yapacak

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 10:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka güzelleşiyor

Yaz aylarının gelmesi ile cadde ve sokaklarda asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarını hızlandıran Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde de yenileme ve onarım çalışmalarına başladı. Sokakları tek tek elden geçiren ekipler, hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarını tamamlama noktasına getirdi.

Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının başlaması ile birlikte asfalt serim ve parka kaplama çalışmalarına hız verdi. İlçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 6681, 6691 /92 /93 / 94 numaralı sokakları da baştan sona yeniledi.

ŞANTİYEDE ÜRETİLİYOR

Önce enerji hatları elden geçirildi. İZSU tarafından su kanalları yenilendi. Yollar ve sokaklar imar planlarına göre yeniden düzenlendi. Tüm çalışmalarda; belediye tesislerinde üretilen parke ve kilit taşları kullanıldı. Hem araç hem de yaya trafiğini rahatlatacak düzenlemeler Cumhuriyet sakinlerini de memnun etti.

HEM HİZMET HEM TASARRUF

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Fiziki yatırımlar ve altyapı hizmetlerimizle Karşıyaka’mızın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızda kullanılan parke taşları şantiyemizde üreterek, bir yandan da önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürme ilkemiz doğrultusunda, ilçe genelinde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam edecek, tüm eksiklikleri ve ihtiyaçları gidereceğiz” dedi. HABER MERKEZİ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.