TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka’da festival coşkusu

Karşıyaka Belediyesinin Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali ikinci gününde de renkli etkinliklere sahne oldu. Kano yarışmaları, halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 06:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka’da festival coşkusu

Karşıyaka Belediyesinin Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali’nin ikinci günü de renkli geçti. Festival kapsamında gerçekleşen Türkiye Freestyle Futbol Şampiyonası’nda ise ‘futbolun sihirbazları’ yeteneklerini yarıştırdı.

3 BİN KİŞİ İZLEDİ

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nun ön bahçesinde gerçekleşen festivalin ikinci gününde de büyük coşku vardı. Belediyenin Halk Dansları Topluluğu’nun yılsonu gösterisinde, bin 300 oyuncu sahne aldı. 27 grup halinde, onlarca yöresel oyunu sergileyen kursiyerleri yaklaşık 3 bin kişi izledi.

FUTBOLUN SİHİRBAZLARI

Türkiye Freestyle Futbol Şampiyonası’nın final turunda ise coşku tavan yaptı. 8 farklı şehirden 16 sporcunun katıldığı şampiyonada, ‘futbolun sihirbazları’ gözleri kamaştırdı. Türkiye Şampiyonu Furkan Doğan olurken, ikinciliği Okan Toğrul, üçüncülüğü ise Eren Ahmetceoğlu aldı.

KARŞIYAKALILAR AKIN ETTİ

Gün boyu gerçekleşen kano yarışları, havuzda yapılan Aqua Zumba gösterileri, söyleşiler, plates etkinlikleri de Karşıyakalıların beğenisini kazandı. Festivale katılanlar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür etti. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.