TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazananlar ödülleri aldı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (İGC) 51 yıldan bu yana düzenlediği Geleneksel Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Yarışması ile Hasan Tahsin Teşvik Yarışması’nın kazananları ödül sevinci yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 11:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kazananlar ödülleri aldı

İGC 2017 yılı 51. Geleneksel Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Yarışması ile Hasan Tahsin Teşvik Yarışması İhtisas Jürileri’nce belirlenen isimlere ödülleri, önceki akşam Basmane semtinde bulunan Aya Vukla Kilisesi’nde düzenlenen muhteşem bir törenle verildi.

Törene CHP İzmir Milletvekili ve İGC Onursal Başkanı Atila Sertel, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Genel Başkanı Gökhan Durmuş, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanvekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, CHP İzmir İl eski başkanı Ali Asuman Güven, TGS İzmir Şube Başkanı Halil Hüner, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Serdar Pedükcoşkun, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği Başkanı Tülin Eraslan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler, çok sayıda gazeteci ve ödül alan gazetecilerin yakınları katıldı. Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Yarışması’nda Haber, Röportaj-Söyleşi ve Güncel Yazılar ile Teşvik Yarışması’nda Haber ve Röportaj-Söyleşi dalları değerlendirildi. Dört farklı alanda belirlenen ihtisas jürilerinin yaptıkları değerlendirmelerin ardından 22 gazetecinin eserleri ödüle değer bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.