TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kelebek Mobilya’dan mağaza atağı

Kelebek Mobilya, İzmir ve Manisa’da toplam 4 yeni mağaza daha açtı. Mağaza açılışlarının devam edeceğini belirten Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, “Yılsonuna kadar 40 yeni noktada daha mağaza açmayı planlıyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kelebek Mobilya’dan mağaza atağı

KENAN YEŞİL

 

Yıl boyunca mağaza zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek Mobilya’nın, yeni mağazaları birer birer hizmete giriyor. Manisa’da 2 yeni mağaza açılışını gerçekleştiren Kelebek, İzmir’de ise Bornova ve Manavkuyu’da 2 yeni mağazanın açılışını gerçekleştirdi. Kelebek Mobilya Bornova’daki mağazanın açışına, Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Kelebek CEO’su Ersin Serbes, Kelebek Mobilya Bornova yatırımcısı Ercan Şölen, Kelebek yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ATATÜRK İMZASI

Açılışta konuşan Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Güzel İzmirimizde yeni bir kelebek mağazası açmanın mutluluğu yaşıyorum. Çok köklü bir firmayız. 1935 yılında Atatürk döneminde özellikle uçak kanadı üretimi için kurulmuş olan bir firma. Kelebek İsmini de uçak kanadı olarak oradan esinlenerek alıyor. Kelebek mobilyada halen Atatürk’ün imzasını taşıyan birçok belge var. Kelebek Mobilya’nın arsa tahsisini Mustafa Kemal Atatürk yapmış. Bu markayı bünyemize kattıktan sonra yaygınlaştırarak 125 mağazaya kadar ulaştık” diye konuştu.

40 TANE MAĞAZA GELİYOR

Kelebek Mobilya’nın Türk mobilya sektörünün en önemli oyuncularından biri olduğuna vurgu yapan Doğan, “Manisa ve İzmir gibi çok önemli iki kentimizde, değerli markamız Kelebek Mobilya’nın 4 tane daha mağazasını açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kelebek çok uzun yıllara dayanan geçmişe sahip, Türk mobilya sektörünün en önemli oyuncularından biri. Yaygınlığını artıran Kelebek’in bugün; yurtiçi ve yurtdışında toplam 122 satış noktası bulunuyor. 46 tane de Kelebek Mutfak mağazasına sahibiz. Yılsonuna kadar 40 yeni noktada daha mağaza açmayı planlıyoruz. Doğrudan bin 500, dolaylı olarak 10 bin çalışanımızla büyük bir aileyiz. Büyüme stratejimiz doğrultusunda açtığımız yeni mağazalarımızla ailemizi her geçen gün genişletiyoruz” dedi.

EN BEĞENİLEN ŞİRKET

Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer aldıklarına değinen Doğan, “Türkiye’nin en beğenilen şirketleri araştırmasında mobilya sektörünün en beğenilen şirketi ödülüne sahibiz. Yine Türkiye’nin en değerli markaları 100 sıralamasına mobilya sektöründen giren tek markayız. Bu yıl Türkiye’nin Süper Markaları arasında yer aldık. Ödüller başarılarımızı taçlandırıyor. Yılda 650 bin evlilik ve yaklaşık 150 bin boşanma ile yeni ev taşınması dahil 1 milyon ailenin mobilya ihtiyacı oluyor. Müşterilerimizin beklentilerine cevap veren ürün seçeneklerimizle çok sayıda ailenin evine ürünlerimizle güzellik katıyoruz. Bu durumun değerli İzmirliler için de geçerli olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

DOĞRU YATIRIM

Kelebek Mobilya Bornova yatırımcısı Ercan Şölen ise, “Mobilya sektöründe öncü bir kuruluş olan Kelebek, 82 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin köklü kuruluşlarından bir tanesidir. Kelebek’in izini takip eden birçok firma oldu. Bizler de bu izden yürümeye karar verdik. Yatırımımızı bu bölgede eksikliği görerek yaptık. Kelebek mobilyanın misyonunu en iyi şekilde Bornova’da sunacağız. Çok doğru bir yatırım yaptığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.