TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemalpaşalıların hayali gerçek oluyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kemalpaşalıların hayali 679 konuttan oluşan karma proje konseptindeki yeni projenin ihalesini 28 Eylül’de yapıyor

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2017 08:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kemalpaşalıların hayali gerçek oluyor

Projenin başlaması ile birlikte Kemalpaşalıların hayali olan bir proje daha gerçeğe dönüşüyor. Yeni projenin yapım ihalesi, 28 Eylül’de yapılacak. İhale tarihinin netleşmesi ile birlikte Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki heyet ile birlikte projenin yapılacağı alanda incelemelerde bulundular.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, uzun uğraş ve çalışmalar sonucunda Kemalpaşa’da yepyeni bir konsept ile TOKİ tarafından konut yapımına başlanılacağını söyledi. Başkan Uğurlu, “Büyük şehirlerde dar ve orta gelirlere özel projeler inşa ederek vatandaşın konut almasını kolaylaştıran TOKİ bu kez Kemalpaşa’da yeni proje inşa edecek. 679 yeni konut TOKİ’nin inşa edeceği proje Kemalpaşa’mızın Çambel-Akalan bölgesinde yer alıyor. Proje kapsamında 679 adet konut, 22 adet ticaret alanı, cami, 16 derslikli ilkokulu ve 16 derslikli ortaokulu inşa edilecek” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Projenin karma projeler konseptinde inşa edileceğini ifade eden Başkan Uğurlu, “Proje konutlar dışında birçok isteğe yanıt verecek. Bizim ve Kemalpaşalı hemşerilerimizin hayali olan bir projenin daha hayata geçmesi bizleri oldukça sevindirdi. Çalışmalarımız sadece TOKİ ile sınırlı değil. Kemalpaşa’yı dört başı mamur hale getirmek için başlattığımız birçok çalışma biterken bazıları ise devam ediyor. Hizmetkarı olduğumuz necip Kemalpaşalılar her şeyin en iyisini hak ediyor, bizde bu doğrultuda en güzel şehrin en güzel ilçesi olmak için sınırları zorlayarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.