TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 “Kent ve Körfez Gezileri” kaldığı yerden…

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik “Kent ve Körfez Gezileri”ni haftada iki güne çıkardı. Salı ve perşembe günleri yapılan ücretsiz turlar, özellikle merkeze uzak bölgelerdeki kadınlardan büyük ilgi görüyor

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
 “Kent ve Körfez Gezileri” kaldığı yerden…

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik “Kent ve Körfez Gezileri”ni haftada iki güne çıkardı. Salı ve perşembe günleri yapılan ücretsiz turlar, özellikle merkeze uzak bölgelerdeki kadınlardan büyük ilgi görüyor.

Bulundukları mahallenin muhtarlığı önünden otobüslerle alınan kadınlar, Sasalı Kent Ormanı’ndaki piknikle başladıkları geziye Doğal Yaşam Parkı ve İnciraltı Kent Ormanı’yla devam ediyor. Program, iki saatlik keyifli bir Körfez turuyla son buluyor.

Etkinliğe katılım, mahalle muhtarlarına yapılan başvurularla oluyor. Araçlarla alınan kadınlar, gezi sonrası tekrar mahallelerine bırakılıyor.

 BİNLERCE KADIN SOSYAL HAYATA KATILIYOR

“Kent ve Körfez Gezileri” İzmir’in daha çok kenar semtlerinde yaşayan kadınlara yaşadıkları kenti tanıtmayı amaçlıyor. Bugüne kadar binlerce kadının katıldığı bu geziler sayesinde kadınlar sosyal hayata katılırken diğer yandan da kentlilik bilinci oluşturuluyor. Büyükşehir’in bu organizasyonundan, her ay bine yakın kadın yararlanıyor. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.