TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kenti ortak akıl ile yönetiyoruz”

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, kenti vatandaşların istekleri doğrultusunda ortak akıl ile yönettiklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Kenti ortak akıl ile yönetiyoruz”

ADNAN AVUKA/MARDİN

Mardin Büyükşehir Belediyesi kentin marka bir şehir olması ve istenilen Mardin’in inşası için birçok konuda çalışmalarına devam ediyor. Şehirde devam eden çalışmalarla Mardin adeta yeniden inşa ediliyor. 9 ay gibi kısa bir zaman diliminde yapılanlar ise vatandaşlar tarafından beğeni kazandı. Öte yandan tüm projeler ve çalışmalarda vatandaşların fikirleri dikkate alınıyor. Sürekli Mardinli vatandaşlar ile iç içe olan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, bu sayede kentin projelerini ortak akıl ile gerçekleştiriyor. Mardin halkı ile sürekli bir araya gelen Yaman, son olarak şehir içi otobüslere binerek vatandaşlar ile sohbet etti. Yaman’a eşi Gülseren Yaman’da eşlik etti.

Beklentileri karşıladık

ARALARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Amacımız ilimizin değişimini sağlarken hemşehrilerimizin beklentileriyle hareket etmektir” ifadesini kullanan Yaman, “İlimizde tam anlamıyla köklü bir değişim için kolları sıvadık. Hemşehrilerimizin beklentilerini gözeten bir yönetim anlayışıyla 9 ay önce bize devletimiz ve hükümetimizce verilen yerel yönetim görevinde yol haritamızı belirlemiştik. Şimdi verdiğimiz sözlerde büyük bir başarı kat ettik. Bu başarıda vatandaşlarımızın da katkıları aşikardır” dedi.

Bundan sonra da bu hassasiyet ile çalışmalara devam edeceklerini dile getiren Yaman, “Biz kentimize dair ne yapıyorsak vatandaşlarımız için yapıyoruz. Onların isteklerini bir emir olarak görüyor ve projelerimize şekil veriyoruz. Kentimizi ortak akıl ile yöneterek istenilen Mardin’i inşa etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.