TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KHA Ödülleri sahiplerini buldu

Kaya Haber Ajansı okurlarının oylarıyla belirlenen yılın enleri ödülleri İzmir’de Ramada Otel’de düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 07:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KHA Ödülleri sahiplerini buldu

ALİ TAYDAŞ

Her yıl düzenlenen etkinlikte bu yıl farklı branşta 50 kişi ödüle layık görüldü. Yılın yerel politikacısı seçilen AK Parti 24. Dönem İzmir Milletvekili ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM)  Başkanı Rifat Sait, “Cumhurbaşkanımızın metal yorgunu sözlerini CHP’li belediyeler neden üstlerine alınmıyor? Doğru, çalışmayan yorulmaz, dolayısıyla üstlerine alınmazlar” dedi.

Sait, “Metal yorgunu olan siyasetçilerimizi dışlamıyoruz, doğal olarak çalışan yorulur, biraz dinlenir ve ardından tekrar koşmaya başlar. Önemli olan tembel ya da hain olmasın. Küsmek ya da darılmak yok Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşallah koşmaya hep birlikte devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YERLİ ADAYLAR TERCİH EDİLİR

Sait, “Cumhuriyetimizin 100. yılı 2023’te 500 milyar dolar ihracat hedefimiz var. Türkiye olarak Dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde olmaya devam edeceğiz. Büyüme oranlarımız Avrupa ortalamasının üzerinde. Bütün bunlar için çok çalışmamız gerekiyor. Ama sadece çalışmak yetmez. Üretimde milli ve yerli olmamız ve milli ve yerliyi desteklememiz gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız milli arabanın lansmanını yaptı. İnşallah 2021’de yerli otomobilde seri üretime gececiğiz. Üretim ve ekonomide olduğu gibi siyasette de yerli ve milli adaylar çok önemli olacak. Önümüzdeki günlerde dar bölge veya daraltılmış seçim bölgeleri gelirse özellikle yerli adayların tercihi beklenir. Genel siyasette ise milli adayların şansı daha yüksek olacak diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.