TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki kardeş HOLEP ile sağlıklarına kavuştu

İskenderun’dan İzmir’e gelen prostat hastası iki kardeş, Üroloji Uzmanı Op.Dr. Hakan Öztürk tarafından yapılan HOLEP yöntemi operasyon sonucunda sağlıklarına kavuştu

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İki kardeş HOLEP ile sağlıklarına kavuştu

İskenderun’da yaşayan iki kardeşe geçtiğimiz yaz idrar yollarında yaşadıkları problemlerden dolayı birlikte gittikleri hastanede prostat büyümesi teşhisi konuldu. İnternette yaptıkları araştırmayla Medical Park İzmir Hastanesi Üroloji Uzmanı Op.Dr. Hakan Öztürk’e ulaşan iki kardeş, kendi tetkik sonuçlarını internetten doktora gönderdiler. Tetkik sonuçlarını inceleyen Öztürk ise iki kardeşin de HOLEP yöntemi operasyonu için uygun olduğunu söyleyerek İzmir’e davet etti. İlk olarak İzmir’e gelen 63 yaşındaki ağabey Ali Sabihaoğlu, Üroloji Uzmanı Op.Dr. Hakan Öztürk tarafından HOLEP operasyonu için plan yapılarak, başarılı bir operasyona alındı.

SAĞLIKLARINA KAVUŞTULAR

Ağabey Ali Sabihaoğlu’nun sağlığına kavuştuğunu gören 61 yaşındaki Naim Sabihaoğlu, “Abimi bu kadar iyi ve memnun görünce ben de HOLEP’le tedavi olmaya karar verdim” diyerek yaşadığı şehir İskenderun’dan İzmir’e geldi. Op.Dr. Hakan Öztürk tarafından HOLEP yöntemi uygulanan Naim Sabihaoğlu da sağlığına kavuşarak memleketi İskenderun’a geri döndü. (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.