TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılçık, okurlarıyla buluştu

Yazar Sibel Kılçık, son kitabı olan ‘Kar Çiçeği’ni, Pamiray Yayınları aracılığı ile okurlarıyla buluşturdu

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2017 06:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılçık, okurlarıyla buluştu

ONURHAN ALPAGUT

Gaziantep doğumlu yazar Sibel Kılçık, 22. TÜYAP Kitap Fuarı’na yeni kitabı ‘Kar Çiçeği2 ile katıldı. Fuar 30 Nisan’a kadar devam edecek. Kılçık’ın, Pamiray Yayınları çıkan kitabı ‘Kar Çiçeği’ her yaştan okurun yoğun ilgisiyle karşılandı. Kitap, bir çocuğun köyde yaşadığı maceraları anlatır nitelikte hikaye türünde yayımlandı.

“AİLE GİBİYİZ”

Uzun zamandır şiir karalamaları gerçekleştirdiğini ifade eden yazar Sibel Kılçık, Ali Kara vasıtasıyla Pamiray Yayınları ile tanıştığını söyledi. Kılçık, “Yoğun desteklerini gördüm. İlk kitabım ‘Güneş’e Dokunuş’u çıkardım. Bugüne kadar ‘Yüreğinde götür’ (Şiir), ‘Kar Çiçeği’ (Hikaye) kitaplarına imza attım. Pamiray’da yazarlar olarak bir aile gibiyiz” dedi.

BİR ÇOCUĞUN MACERALARI

Ağırlıklı olarak şiir ve hikaye kitapları yazdığını belirten Kılçık, “Kendime ait araştırma yazılarım var. Makaleler yazıyorum. Ağırlıklı olarak orta yaş grubuna hitap ediyor. Genç okurlara yönelik yazılarım da var. Son kitabım ‘Kar Çiçeği’nde gerçek hayattan kesitler var. Köyden başlayan bir hikaye. Bir çocuğun maceralarını anlatıyor.  Biraz mistik bir kitap. Kendimden parçaları da barındırıyor” diye konuştu.

HER İL İZMİR GİBİ OLSA…

Kitap fuarlarını değerlendiren Kılçık, “Yazar ve okurun buluşması açısından oldukça önemli etkinlikler. Yazara ve yayın evlerine rahat tanıtım olanağı sağlıyor. Yazarın okur ile buluşmasını kolaylaştırıyor. TÜYAP kitap fuarındaki ilgiden oldukça memnunum. İzmirli bu fuarı iyi karşıladı. Türkiye'de ki en yüksek okuma oranına sahip il. Farkını gösterdi. Keşke birkaç tane İzmir gibi ilimiz olsaydı” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.