TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kitap Fuarı’na ilgi büyük

TÜYAP tarafından düzenlenen İzmir 23. Kitap Fuarı’na 4. günde de vatandaşlar tarafından ilgi yoğun oldu. Fuar kapsamında uygulanan kampanyalar ve indirimler kitapseverlerin memnuniyetiyle karşılandı

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 07:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kitap Fuarı’na ilgi büyük

ONURHAN ALPAGUT

TÜYAP tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen İzmir Kitap Fuarı 4’üncü gününde de yoğun ilgi gördü. Bu yıl 470 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 120 kültür etkinliğine sahipliği yapan İzmir Kitap Fuarı, 22 Nisan 2018 tarihine kadar açık olacak. Havanın güzel olmasını fırsat bilen İzmirliler kitap fuarına akın etti. Uluslararası kitap fuarı girişinde uzun kuyruklar oluşturan kitapseverler güvenlik görevlileri tarafından üzerleri aranarak fuara alındı. Ülkede yaşanan tüm sıkıntılara rağmen fuar her zamankinden daha dolu geçeceğe benziyor.Ayrıca Yayınevleri tarafından insanları okumaya yönelik teşvik amacıyla stantlarda yer alan kitaplarda büyük oranda indirimler ve taksit seçenekleri sunuluyor. Ayrıca kitap alımlarında 1+1 ve benzeri kampanyalarda vatandaşları okumaya yöneltmek amacıyla gerçekleşiyor.

KİTAP FİYATLARI

Peşin ve taksitli olarak satın alınabilen kitapların fiyatları 3 TL’den başlayarak 70 TL’ye kadar uzanıyor. Satın almayı teşvik etmek amacıyla birçok yayın evi tarafından yüzde 20 ile yüzde 30 arasında etiket fiyatı üzerinden indirim uygulanıyor. Fuarda genç ziyaretçilerin çok olması nedeniyle daha çok Roman kitap türleri tercih edilirken, fiyatlar basım ve kalınlık açısından değişkenlik gösteriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.