TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KİTVAK’tan renkli bayram kutlaması

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) Ramazan Bayramı’nı Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde tedavi gören onkoloji hastası çocuklar, aileleri, hastanede görevli sağlık çalışanları ve KİTVAK yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlikle kutladı

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 07:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KİTVAK’tan renkli bayram kutlaması

TANER UYANIKER

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Bayram Abla Animasyon Takımı hasta çocuklarla oyunlar oynarken, bayram pastası çocuklar tarafından kesildi. Etkinlik sonunda KİTVAK yönetim kurulu üyeleri, icra komitesi üyeleri ve doktorlar tarafından hasta çocuklara sürpriz bayram hediyeleri verildi.

ÇOCUKLARIMIZLA OLMAKTAN MUTLUYUZ

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, “20. yılımızı geride bırakıyoruz. Bir taraftan onkoloji hastaları ve yakınlarının yararlanabileceği kalıcı eserleri bağışçı ve hayırseverlerimizin katkı ve destekleriyle hayata geçiriyor, diğer yandan hasta ve hasta yakınlarının yüzlerinde küçücük de olsa bir gülümseme yaratabilmek için yoğun bir biçimde çalışmaya devam ediyoruz. Bugün de bayram coşkusunu çocuklarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Soncul, “Bu vesileyle bağışçılarımız, hayırseverlerimiz ve tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, ülkemizde ve tüm dünyada barış, dostluk, sevgi ve hoşgörüye vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Etkinlik Sofra Grup, Bayram Abla Animasyon Takımı, hayırsever ve bağışçıların katkı ve destekleriyle organize edilirken tedavileri devam etmekte olan çocuklar bir sonraki KİTVAK etkinliğini sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.