TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay’a kan desteği

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şubesi, Kızılay Ege Bölge Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü çalışma kapsamında 30 ilçede üyelerinin katılımıyla “Kızılay’a Kan Veriyor, Türkiye’ye Can Oluyoruz” kampanyası başlattı

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kızılay’a kan desteği

E. ÇAĞLA GENİŞ

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şubesi, Kızılay Ege Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü kan bağışı kampanyası kapsamında Kızılay’a anlamlı bir katkı sağlayacak. Yaklaşık 2 hafta sürecek kan bağışı kampanyası süresince İzmir’de ilçe temsilcilikleri aracılığıyla kan bağışı kampanyası yürütecek olan Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şubesi, kampanya süresi boyunca kan bağışının hayati önemine dikkat çekerek kan toplamaya çalışacak. “Kızılay’a Kan Veriyor, Türkiye’ye Can Oluyoruz” sloganıyla Selçuk’ta start verilen kampanya, 1 Aralık Cuma günü Karabağlar’da sona erecek. Sendika üyeleri, Kızılay tarafından ilçelerde önceden belirlenen noktalarda kurulacak kan alma birimlerinde sabah 10 ile akşam 17 saatleri arasında bağışta bulunabilecek.

“TÜRKİYE’YE CAN OLACAĞIZ”

İzmir’in tüm ilçelerinde devam edecek olan kan bağışı kampanyasının Selçuk ilçesindeki programına; Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ali Musa Bina, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve çok sayıda üye katıldı. Kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ali Musa Bina, Kızılay ile planlı ve koordineli bir çalışma yürüttüklerine değinerek, “Eğitim-Bir-Sen İzmir olarak, bu farkındalığı artırmak, kan ihtiyaç stoğuna katkı sağlamak için böyle bir organizasyon üstlendik. Millet olarak kardeşliğimizi pekiştirecek, bizi bir arada tutacak bu tür sosyal projelere desteğimizi sürdüreceğiz. Unutmayalım ki kan sürekli bir ihtiyaçtır” dedi.

“DAYANIŞMAMIZ DEVAM EDECEK”

Kızılay’a kan bağışında bulunulması için sendika üyelerine kısa mesaj ve sosyal medya yoluyla da çağrıda bulunduklarını dile getiren Bina, kan bağışı kampanyasını yılda 2 kere gerçekleştirileceğini belirterek, “Özellikle içinden geçtiğimiz bu kritik dönemlerde, böylesi hayati bir konuda duyarlılığımızı en üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Bu sosyal sorumluluk bilinciyle Eğitim-Bir-Sen İzmir ailesi olarak üzerimize düşeni yapacağız. Sendikamızın tüm birimleriyle kampanya için seferberlik başlattık. Türk Kızılay’ı yetkilileri ile sürekli görüşüyoruz. Tüm üyelerimizi, kan bağışı yapmaya davet ediyoruz. Şube olarak Kızılay ile dayanışmamız bundan sonra da devam edecektir. Şimdiye kadar kampanyaya ilgi gösterip kan bağışında bulunmuş tüm üyelerimize teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, Kızılay’a katkıları ve oluşturulan kan bağışı duyarlılığından dolayı Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ali Musa Bina’ya teşekkür belgesi sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.