TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük ressamlar Point Bornova’da

Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması Türkiye’nin 8 ilinde 2 ay boyunca devam edecek. Resim yarışmasının İzmir ayağına Point Bornova AVM ev sahipliği yapıyor

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2018 06:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Küçük ressamlar Point Bornova’da

HALİL YAYLAK

Bu yıl 37. kez düzenlenecek olan Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması kapsamında 8 ilde gerçekleştirilecek Pınar Çocuk Resim Atölyesi, binlerce çocuğu sanatla buluşturacak. 6-14 yaş arasında tüm çocukların ücretsiz olarak katılabileceği Pınar Çocuk Resim Atölyesi’nde minik ressamların “Canım Arkadaşım” teması ile çizeceği resimler 37. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması kapsamında değerlendirilecek. Türkiye’nin 8 ilinde 2 ay boyunca devam edecek Pınar Çocuk Resim Atölyesi İzmir Point Bornova’da düzenlendi. Küçük ressamlar, üç gün boyunca uzman eğitmenler eşliğinde hayallerini resmetti. Çocuklar bir yandan resim çizip bir yandan ücretsiz verilen sütlerini yudumlayarak keyifli dakikalar geçirdi.

HAKKINDA

İlklerle dolu, İzmir’in en büyük karma yaşam projesi Point Bornova’da moda, alışveriş, eğlence ve kültür-sanat bir araya geldi. Sadece bir alışveriş deneyimini değil, yepyeni bir dünyayı İzmir’e getiren, ilklerle dolu Point Bornova, ayrıcalıklarla dolu bir hayatı İzmirlilere sunuyor.İzmir’de ilk mağazalarını açan 14 dünya markası ve birbirinden ayrıcalıklı 108 mağaza ile modanın yeni merkezi olan Point Bornova, İzmir’e ilk VIP sinemayı getiren, daha gerçekçi görüntülere, daha büyük perdeye ve 360 surround ses sistemine sahip MPX özellikli Cinemaximum, beyaz perdenin büyülü dünyasını Point Bornova’ya taşıyor. Birbirinden özel konserler, etkinlikler ve sergilere ev sahipliği de yapan Point Bornova çocukları da unutmuyor, çocuk oyun alanı Bim Bam Boo ile macera, eğlence ve eğitimi bir araya getirerek, miniklere ayrıcalıklı bir dünya yaratıyor. Dünyayı İzmir’le buluşturan deniz, dağ ve şehir temalarıyla tasarlanan sıra dışı bir mimariye sahip, toplamda 285.000 m2 inşaat alanıyla İzmir’in en büyük karma yaşam projesi olan Point Bornova, 45 saniyede açılıp kapanabilen tavanıyla Türkiye’de eşi olmayan bir alışveriş keyfini dört mevsim sunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.