TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu’ndan ‘noel’ mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hristiyanlık inancına mensup vatandaşların “Noel Bayramı”nı, yayımladığı bir mesajla kutladı

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıçdaroğlu’ndan ‘noel’ mesajı

MEHMET EMİN YENİAY/ANKARA

Anadolu’nun farklı din ve inançların özgürce yaşadığı, birlikte yaşamanın, barış, kardeşlik ve hoşgörünün sembolü olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Anadolu’nun bu özelliğinin Osmanlı İmparatorluğu’ndan günümüze kesintisiz şekilde geldiğini, Cumhuriyetle birlikte daha da güçlendiğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu, mesajında şunları kaydetti: “Tüm yurttaşlarımız, hangi inanca, kimliğe, felsefi veya vicdani kanaate sahip olursa olsun Cumhuriyetimizin eşit haklara sahip bireyleri olarak ırkçılığa ve ayrımcılığa karşı ortak bir kararlılıkla geçit vermemişlerdir. Farklılıklarımız bir çatışma sebebi değil, adaletli, huzurlu ve özgür bir ülkede yaşama kararlılığımıza güç veren zenginliğimiz olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Hristiyan yurttaşlarımızın olmak üzere tüm Hristiyan dünyasının Noel Yortusu’nu kutluyor, sevgi ve kardeşliği temsil eden Noel Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.