TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koli fabrikasında yangın

İstanbul Arnavutköy’de bir koli üretim fabrikasında yangın çıktı

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 13:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Koli fabrikasında yangın
Arnavutköy İmrahor Mahallesi Aykız Sokak üzerinde faaliyet gösteren koli üretim fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine yangına Arnavutköy ve yakın ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede yangına müdahale eden ekipler, fabrikanın içine dolan dumanlardan dolayı alevleri kontrol altına almakta güçlük çekti.

İtfaiye ekipleri, yoğun dumandan dolayı alevlere ulaşmakta güçlük çekince devreye iş makineleri girdi. Fabrikanın duvarları makinelerle yıkılırken alevler içinde kalan kartonlar da yine iş makineleri ile dışarıya çıkarıldı. Alev alev yanan kartonlar itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken yoğun bir duman oluştu. Fabrikanın hemen yanında bulunan bir kuran kursunun içine duman girince tedbir amaçlı boşaltıldı.

Uzun süren uğraşlar sonrasında kontrol altına alınan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken fabrika da kullanılamaz hale geldi. İçindeki kartonlar ise tamamen yandı. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.