TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konak’ta bereket sofrası kuruldu

Konak Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde iftar sofrası kurmaya devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2018 11:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Konak’ta bereket sofrası kuruldu

Bereket, dayanışma ve kardeşlik ruhuyla lokmaların paylaşıldığı iftarlara Yenişehir Mahallesi’nde kurulan bereket sofrasıyla devam edildi.

Ramazan’ın üçüncü gününde düzenlenen iftara Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Çağrı Guruşçu, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı. İftar öncesi Başkan Pekdaş, İşçiler Caddesi’nde kurulan masaları tek tek gezerek, vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi. Okunan ezanın ardından aynı sofrayı paylaşan mahalle sakinleri Konak Belediyesince ikram edilen çorba, İzmir köfte, pilav, ayran ve tatlıdan oluşan iftar menüsüyle oruçlarını açtı.

Yemek sonrası mahalle sakinlerine seslenen Başkan Pekdaş, Ramazan ayının bereketinin, zenginliğinin ve verdiği huzur ortamının hiç eksilmemesini diledi. Konuşmasında sık sık Roman mahallerini gezdiğini dile getiren Pekdaş, “Sokaklarınızda birlikte oluyor, sizlerin sorunlarını konuşuyoruz. O kadar çok sorun var ki, birikmiş dert ve problemler çok. Ama artık sizi bu problemlerle, bu sorunlarla baş başa bırakan mevcut gidişe tamam demek gerekiyor. Çocuklarımızın umut dolu bir geleceğinin olduğu, huzur içinde yaşayacağımız düzenler gelsin istiyoruz” dedi.

“ZENGİNLİKLER HEPİMİZİN”

“Bizim birbirimize ihtiyacımız var” diyen Pekdaş, Ramazan ayının daha iyi bir geleceğe gidişin başlangıcı olmasını diledi. Pekdaş, “Bu ülkenin zenginliklerinden herkes gibi Roman hemşehrilerimiz de yararlansın. Ramazan’ın sonunda bayram huzurla gelsin. Biz bu düzeni değiştirmeye varız. Bu dileklerle hepinizin Ramazan ayını kutluyor, iyi bir gelecek diliyorum” diye konuştu. İHA/İZMİR

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.