TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kongreler için çalışıyor

AK Parti İl Başkanlığı görevini devralan Aydın Şengül, ilçe ve il kongreleri süreci için çalışmalara başladı. Teşkilat mensuplarıyla kısa süren toplantılarla bir araya gelen Şengül, ilçe başkanlarından rapor istedi

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kongreler için çalışıyor

E. ÇAĞLA GENİŞ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atanan ve partisinin mart ayında yapılması planlanan il kongresine götürecek olan eski milletvekili Aydın Şengül, göreve gelir gelmez çalışmalara başladı. Başkan Şengül, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen devir-teslim töreninde, “Hepiniz birer Aydın Şengül, il bakanı olun. Her şeyi istişare ederek, samimiyet içinde egodan arınmış şekilde elimizden geleni yapacağız. Artık durmak yok, yeterince dinlendik. Şimdi enerjimizi harcama zamanı” ifadelerini kullanmıştı. Şengül, göreve geldiği gün teşkilat mensuplarıyla bir toplantı yaparak parti çalışmaları hakkında bilgi almıştı. İlçe kongreleri ve il kongresi süreci için düğmeye basan Şengül, şimdi de ilçe başkanlarıyla temasa geçerek belediye meclis üyelerinin toplantılara katılımı başta olmak üzere teşkilatların çalışmaları hakkında rapor istediği öğrenildi.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı görevi layıkıyla yerine getirmek için 2019 yılı seçimleri için çalışmalara başladıklarını kaydeden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “AK Parti, sadece bir siyasi parti değil, Türkiye’yi tarihin akışı ile örtüşen bir şekilde tabi mecrasına sevk eden hareketin adıdır. Bu büyük harekette, bu kutlu yolculukta hizmetkar olmak şereflerin en büyüğüdür. Bizleri bir kutlu gaye etrafında toplayan, aynı şuur ile saf durarak millete hizmet yolunda çalışmamızı sağlayan yegane isim olan, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız görevi hakkıyla yerine getirmek için canla ve başla çalışacağız. Dün olduğu gibi bugün de, güzel İzmir’imizin, vefakar ve cefakar teşkilatlarımızın, partimizin hizmetkarı olarak gecemizi gündüzümüze katarak aşkla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.