TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köprü kuruldu

Mardin, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır, Van, Batman ve Rize illeri olmak üzere hazırlanan “Turizm Köprüsü” ile illerin turizm sorunları masaya yatırıldı

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 08:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Köprü kuruldu

ADNAN AVUKA/MARDİN

Rize Ticaret Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan istişare toplantısı  Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Kemaloğlu, Kültür Turizm  Müdürü İsmail Hocaoğlu, Rize Turizm Derneği Başkanı Ramazan Aydoğan ve Güneydoğu Anadolu, Karadeniz turizmcileriyle otel, motel, turizm acente sahipleri bir araya geldi. Rize Kültür Turizm Derneği Başkanı Ramazan  Aydoğan konuşmasında “Doğu ve Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz arasında kardeşlik, birlik ve beraberlik köprüsü kurulmalıdır. Bu proje İçişleri bakanlığı mahalli idareler genel müdürlüğü büyük destekleriyle gerçekleşti . Biz bu projeyi sunduğumuz zaman Bakanlık büyük memnunluk göstererek başlatılmasının emrini verdi. Amaç Doğu ve Güney, Kuzey her dört ülkenin bütünlüğünü kardeşçe yaşaması  özellikle turizm alanında iyi adımlar atmak, illerimizin birbirlerimizle iştişare ederek tanıtılmasını sağlamaktır” dedi.

Rize Valisi Erdoğan Pektaş yaptığı konuşmasında, “Türkiye Cumhuriyet insanları arasında öyle bir kök salmış ki bu kökleri hiçbir kuvvet, hiçbir emel kökünden sökemeyecektir. Bugün ülkemizdeki bölücü terör örgütü son nefesini almaya başladı. Bu birlik ve beraberliği daha iyi tesisi yapmak için devlet olarak gereken her türlü adımı atmaya hazırız” diye konuştu.

                                                                                                             

                       

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.