TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkusuz GÖZ-GÖZ

Süper Lig’de 25 Kasım Cumartesi günü Akhisarspor’u konuk edecek Göztepe’nin teknik direktörü Tamer Tuna, savunmadaki sorunları bir nebze de olsa çözdüklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Korkusuz GÖZ-GÖZ

Süper Lig’de 25 Kasım Cumartesi günü Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edecek Göztepe’nin teknik direktörü Tamer Tuna, savunmadaki sorunları bir nebze de olsa çözdüklerini söyledi. Tuna, Urla Adnan Süvari Tesisleri’ndeki antrenman sırasında, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Bursaspor maçında iyi bir oyun ortaya koyduklarını, net pozisyonlar yakalamalarına rağmen müsabakadan beraberlikle ayrıldıklarını kaydetti.

Bursaspor karşısında gerçekleştirmek istediklerini sahaya yansıttıklarını aktaran Tuna, “Hiçbir maçta Göztepe’nin kaybetme korkusu olmayacaktır, Bursaspor karşısında da endişemiz olmadı. Bunu da iyi yönetebildiğimizi düşünüyorum. Çünkü oyun anlamında iki haftalık mağlubiyetten sonra böyle bir geçiş sonuçtan daha önemliydi” dedi.

ZAAFIMIZI TELAFİ ETTİK

Teleset Mobilya Akhisarspor’un dış sahada hızlı hücumda etkili olduğunu belirten Tuna, “Evimizde, taraftarımızla çok güçlü bir hale dönüşebiliyoruz ama bazı eksiklerimiz vardı. Bunların üzerine daha fazla çalışma imkanı bulduk. Bu üretkenliğimiz de Bursaspor maçında bundan kaynaklandı. Hala aşmamız gereken yönlerimiz var. Savunma anlamında zaaflarımız vardı, bunları biraz telafi ettiğimizi düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Tuna, Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından üst üste Kardemir Karabükspor ve Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacakları hatırlatarak, “Bunları da iyi noktaladığımızda ikinci yarıya daha iyi bir Göztepe ile başlayabiliriz diye düşünüyorum. Akhisarspor maçını da bu açıdan çok önemli bir nokta olarak görüyorum” diye konuştu.

Futbolculardan Oscar Scarione’nin iyileştiğini, Teleset Mobilya Akhisarspor maçına kadar kendisini takip edeceklerini dile getiren Tamer Tuna, Mathieu Peybernes’in tedavisinin ise sürdüğünü sözlerine ekledi. (AA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.