TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kısa filmde pazarlama olur mu canım?

İzmir’de filmin bittiği ve herkesin eve dağıldığı noktadan sonrası konuşulmaya başlayacak. 25 Ocak 2018 tarihinde Kültürpark’ta gerçekleşecek olan ‘Kısa Filmin de Pazarlaması Olur mu?’ atölyesi Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’ne de mihmandarlık edecek

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kısa filmde pazarlama olur mu canım?

SULTAN GÜMÜŞ

Kültürpark sinemaseverler için 25 Ocak 2018 tarihinde çok anlamlı bir etkinliğe kapı açacak. ‘Kısa Filmin de Pazarlaması Olur mu?’ atölyesi kurularak, ‘Kısa İyidir Platformu’ ndan Heval Hazal Kurt, kısa filmde pazarlama ve dağıtımın nasılını anlatacak. Platform öğretici atölyeler kadar İzmir Kısa film Festivali ile de ses getirmeye çalışıyor. Tekinsiz Atölyeler Serisi’nin başlatmış olduğu bu çalışmanın tüm sinemaseverlere destek olması hedefleniyor. ‘Kısa İyidir’ platformu üyelerinden Heval Hazal Kurt, heyecan duydukları bu çalışmayı anlattı.

PEKİ, ŞİMDİ NE YAPIYORUZ?

Kurt, “Sete paydos dedik, aldık görüntüleri kurguladık, ses miksajını da tamamladık. Bir de güzel afiş hazırladık. Mis gibi çıtır filmimiz hazır! Peki, şimdi ne yapıyoruz? Sırada ne var? Filminiz diğerlerinin arasından nasıl sıyrılacak. Ağaçtan elma toplar gibi festivallerden ödül toplayabilir mi? Eh. Son soruyu boş verin siz ama işinizi şansa bırakmayın diğer sorularınız için İzmir Uluslararası Kısa Film Festivali kapsamında düzenlediğimiz ‘Kısa filmin pazarlaması olur mu?’ atölyemize gelin. Atölyede yer alacak isimlerden biri de benim. Dijital ve sosyal medyada kısa film pazarlamasından, basılı materyallere, basın ve festival ilişkilerinden dağıtım kanallarına kadar kısa filminizi öne çıkaracak ipuçlarını anlatacağım. Biz de zaten İzmir’i çok özlemiştik, Tekinsiz Atölyeler Serisi’nin yeni sezonunu İzmir’de açıyoruz. İzmir’de görüşelim” dedi.

25 Ocak 2018 tarihinde saat 16.00 – 18.00 arasında gerçekleşecek olan atölye çalışmalarına tüm sinemaseverler ücretsiz olarak davet ediliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.