TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İktidar olacağız”

İyi Parti İzmir İl Başkanlığı binasının açılış töreni Genel Başkan Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirildi. Genel Başkan Akşener, 2019 seçimleri için partililerden İzmir’de kapı kapı dolaşmalarını istedi

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 08:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“İktidar olacağız”

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İl Başkanlığı binası açılışı için İzmir'de vatandaşlarla bir araya geldi. Yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam eden İyi Parti'de İzmir İl Başkanlığı binası coşkulu bir kalabalık ile açıldı. Genel Başkan Meral Akşener'in de katıldığı programa vatandaşların yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti. İl Başkanlığı binası önünde kurulan sahne ve çevresi binlerce partilinin akınına uğradı.

Program şehitlere için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Vatandaşlara ilk olarak İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, hitap etti. Ulupınar, konuşmasının ardından Akşener'i sahneye davet etti.  Konuşmasında AK Parti-MHP ittifakına değinen Akşener, “Bunlar Milli ittifak biz gayri milliyiz öylemi” diyerek tepki gösterdi. Akşener, konuşmasına şöyle devam etti: “İzmir’e her geldiğimde inancım ve umudum artarak yolumuzda dimdik yürüdük. Siz ki Zübeyde Hanım’a sahip çıktınız. Sizin sahip çıktığınız gibi Zübeyde Ana’nın yetim Mustafa’sı ve onun Cumhuriyeti’nin arkasında dimdik duracağımıza söz veriyorum. Biri oturduğu yerden bize laf söylüyor. Diğeri biz nereye gitsek peşimizden geliyor, il il geziyor. Ateş bacayı sardı. Onlar ittifak yapmayı iyi bilir. AK Parti’nin grubunu oluşturan milletvekillerinin iradesi yoktur. Tek bir kişiye bakıyorlar, her bir konuda en küçük şeye karar veren bir kişi ile yollarına devam ediyor.”

ÇOK KONUŞANLARDAN BIKTIK USANDIK

“Size bir söz vermek istiyorum. Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanlığı seçimini alacağız” diyerek vatandaşlara hitabını sürdüren Akşener, “İktidar olacağız. Size söz veriyorum, gerek olmadıkça konuşmayacağım. Kimseye bağırıp çağırıp, küfür etmeyeceğim. Her gün konuşanlardan bıktık usandık. Sizler çocuklarınızı Amerikalarda çuvalla para ödeyerek okuttunuz. Bizim çocuklarımızı da beceriksiz eğitim sisteminizde işsizliğe terk ettiniz. İş başına gelir gelmez devlet kurumlarına mülakatla işe giriş sitemini sonlandıracağız" dedi.

KAPI KAPI DOLAŞIN

Akşener, son olarak partililerden bir ricası olduğunu belirterek şunları söyledi: “Şimdi sizden şunu istiyorum, İzmir’de kapı kapı gezip insanlara dokunun. İyi Parti tercihinizi insanlara anlatın.” Programın ardından Akşener ve kurmayları İzmir Karşıyaka'da bulunan Mustafa Kemal'in annesi Zübeyde Hanım'ın kabrine ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Akşener, akşam bir otelde düzenlenecek yemekli toplantıda da partililerle birlikte olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.