TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KİTVAK’ta çocuk bayramı coşkusu

KİTVAK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavileri devam eden çocuklarla birlikte kutladı. Çocuklar etkinlikten ötürü mutlu olduklarını dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 06:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KİTVAK’ta çocuk bayramı coşkusu

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Ulusal ve dini bayramlarda, onkolojiyle mücadele eden çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyen KİTVAK, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavileri devam etmekte olan çocuklar, aileleri ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlamada, Genç Kitvaklıların hazırlayıp sahneledikleri ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ adlı oyun ve seslendirdikleri çocuk şarkıları izleyicilerden tam not aldı.  

ÖNCELİĞİMİZ ÇOCUKLAR VE AİLELERİ

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, düzenlenen etkinlikte duygularını paylaşarak şunları söyledi: “Çocuklarımızla birlikte yaşadığımız umut ve coşku dolu 23 Nisan etkinliğimize katkı ve destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz. Dileğimiz çocuklarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşarak tüm günlerini bayram coşkusu içinde geçirmeleri. Vakıf olarak önceliğimiz onkoloji tedavisi devam eden çocuklarımız ve onların aileleri. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Etkinlik boyunca çocuklar gönüllerince eğlenirken, program sonunda KİTVAK Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından çocuklara çeşitli armağanlar verildi. Etkinliğe katkı ve katılımlarından dolayı Özel Ege Lisesi öğrencileri ‘Genç Kitvaklılara’ teşekkür belgesi takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.