TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuaförlerle buluştular

Kaaral Türkiye İthalatçısı Cosmopex Kozmetik Aş’nin Ege Bölge Bayisi Maraes İzmir İzmirli kuaförler ile buluştu . Buluşmada kuaförlere yeni ürünler ve özellikler uygulamalı olarak tanıtıldı

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2018 07:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kuaförlerle buluştular

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Kozmetik sektöründeki hareketlilik ve sürekli yükselen talep artışı firmaları da yenilikçi fikirlere ve AR-GE yatırımlarına yönlendiriyor. Kaaral Türkiye İthalatçısı Cosmopex Kozmetik AŞ’nin Ege Bölge Bayisi Maraes İzmir, kozmetik ve güzellik sektöründeki en son moda olan ürünleri İzmirli kuaförler ile buluşturdu. Renklendirme Eğitmeni Sadettin Gündüz, İzmir Volley Otel’de iki gün boyunca kuaförlere ürünlerin getirdiği yeni özellikleri detaylı ve uygulamalı olarak aktardı.

ALERJİK ETKİSİ YOK

Eğitmen Gündüz, sahnede kendi salonunda da bizzat uyguladığı teknikleri, İzmirli kuaförlere uygulamalı olarak gösterdi. Yapılan uygulamalı eğitimlerde Baco saç boyası ve bakım grubu kullanıldı. Boyama işlemi sonrasında yüzde 100 beyaz kapama, canlı, parlak ve yumuşak saçlar elde edilebilirken, bütün bunlar alerjik reaksiyona sebebiyet vermeden sağlandı.

KUAFÖRLERE UYGULAMALI EĞİTİM

Tüm Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren Maraes İzmir Bayisi ortağı Mert Barbaros ve Maraes İzmir Satış Danışmanı Kaan Atalay, ilk günden beri vazgeçmeden yaptıkları uygulama ile teknik ekiplerini, kuaförler ile buluşturduklarını belirterek, “İzmir’de düzenli olarak salonları geziyoruz ve salonlarda uygulama ve eğitimler yapıyoruz. Bu şekilde salonlarımızla dirsek teması halinde çalışırız ve onları dinler taleplerine cevap veririz. Bu sayede her geçen gün daha fazla kadına ulaşabiliyoruz” diye görüş belirttiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.