TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurtlar Vadisi melodisiyle patates satan Iraklı pazarcı

Samsun’da pazarcılık yapan 19 yaşındaki Iraklı Türkmen Ömer Muhsin, Kurtlar Vadisi dizisinin efsane melodisi “Cendere” müziğini uyarlayarak patates satması görenleri şaşırtıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 09:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kurtlar Vadisi melodisiyle patates satan Iraklı pazarcı

Ömer Muhsin 2 yıl önce Irak’tan kaçarak Türkiye’ye yerleşti. 1 senedir Samsun’un değişik halk pazarlarında pazarcılık yapan Muhsin, bir özelliğiyle diğer pazarcılardan ayrılıyor. Kurtlar Vadisi dizisinde çalınan efsane Cendere müziğinin melodisini satacağı ürünlerin fiyatına uyarlayan pazarcı Muhsin, yüzlerce tezgahın kurulduğu pazarlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Cendere melodisine uyarladığı “Bir lira da bir lira da bir lira da bir” ve “Alın da alın da alın da alın da alın” şeklindeki bağırmalarıyla vatandaşların ilgisini çeken Muhsin, diğer pazarcı esnafına göre daha fazla müşteri çekip, herkesten çok iş yapıyor.

Vatandaşların da kendisine yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ömer Muhsin, “Irak Türkmenlerindenim. 2 yıldır Türkiye’de yaşıyorum. 1 senedir de pazarcılık yapıyorum. Haftanın 5 ayrı günü çeşitli pazarlarda pazarcılık yapıyorum. Eskiden Kurtlar Vadisi'ni izliyordum. Çok hoşuma gidiyordu. Patronlarım da bu melodiyi sattığı ürünlere uyarlayıp, satmaya çalışıyordu. Melodiyle satış yaptığımda beni gören vatandaşlar telefonuyla kameraya çekip sosyal medyaya atıyorlar. Kurtlar Vadisi dizisini izlediğim ‘Cendere’ melodisini ‘bir lira da bir lira da bir lira da bir’ ve ‘alın da alın da alın da alın da alın’ şeklinde uyarlayıp sebzeleri satmaya çalışıyorum. Vatandaşlardan da durumdan çok memnun” dedi.  İHA

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.