TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köylü’den Başkan Uğurlu’ya özür mesajı

Bem-Bir-Sen İzmir Şubesi adına çıkan ve Kemalpaşa Belediyesi ile gerginlik oluşturabilecek habere İzmir Şube Başkanı Mustafa Köylü’den tepki geldi. Köylü, haberler üzerine Başkan Uğurlu’dan özür diledi

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 07:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Köylü’den Başkan Uğurlu’ya özür mesajı

E. ÇAĞLA GENİŞ

Bem-Bir-Sen İzmir Şube Başkanı Mustafa Köylü, geçtiğimiz günlerde yerel bir internet sitesinde Bem-Bir-Sen İzmir Şubesi adına çıkan ve Kemalpaşa Belediyesi ile gerginlik oluşturabilecek haberin bilgileri ve izinleri dahilinde olmadığını söyleyerek, söz konusu haberin Bem-Bir-Sen İzmir şubesinden bir yönetim kurulu üyesini arayan gazeteci ile yapılan telefon görüşmesinin haberleştirilmesiyle yapıldığını ifade etti ve olası yanlış anlaşılmalar için Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’dan özür diledi. Köylü, “Sendika yöneticimiz Hanifi Çolak’ın beyanları tamamen şahsi düşünceleri olarak bilinmelidir. Üyemizin talihsiz açıklaması sendikamızın bilgisi ve izni dahilinde yapılmamıştır” dedi.

“GERÇEK DÜŞÜNCELERİ DEĞİLDİR”

Köylü, “Haberde yazılanlar sendikamızın Sayın Başkan Arif Uğurlu ile ilgili gerçek düşünceleri değildir. Kaldı ki demeç veren kişi şubenin başkanı da değildir. Sendikamız ile Kemalpaşa Belediyesi arasında süren toplu sözleşme görüşmeleri sürecinde, belediyede işçi bir çalışanın bireysel eylemine destek maksadıyla, Şube Başkan Yardımcımız Hanefi Ertuğrul Çolak, Kemalpaşa’da yerel bir gazeteye Kemalpaşa Belediye Başkanımız Arif Uğurlu’yla ilgili maksadını aşan itham ve açıklamalarda bulunmuştur. Sendika yöneticimiz Hanifi Çolak’ın beyanları tamamen şahsi düşünceleri olarak bilinmelidir. Üyemizin talihsiz açıklaması sendikamızın bilgisi ve izni dahilinde yapılmamıştır. Kendisini bağlamaktadır. Sendikamız bu görüşlerin hiçbirine katılmadığı gibi açıklama yapan arkadaşımızın, yöneticimiz olması sebebiyle yanlış anlamalara sebep olabilecek bu görüşlere sendika olarak katılmadığımızı beyan ederiz. Bir kez daha sendikamız adına Sayın Belediye Başkanı Arif Uğurlu’dan özür diliyoruz” diye konuştu. Bem-Bir-Sen’in Başkan Uğurlu ile bir sorunu bulunmadığını aktaran Köylü, “Aksine, Sayın Arif Uğurlu’nun Kemalpaşa’ya yaptığı hizmetleri takdirle takip ediyoruz. Bizim Sayın Başkandan şu an için tek beklentimiz, belediyemiz ile memurlar için yaptığımız Sosyal Denge Sözleşmesi görüşmelerinin yakın zamanda imza altına alınmasıdır. Bunun için de Sayın Başkanla zaten görüşmelerimiz devam etmektedir” ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.