TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay’dan Şefkat Eli

Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu, Türk Kızılayı Konak Şubesi’nin Ramazan ayı sebebiyle hazırlamış olduğu erzak paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 13:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kızılay’dan Şefkat Eli

KENAN YEŞİL

Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu, Ramazan ayı nedeniyle Türk Kızılayı Konak Şubesi tarafından hazırlanan erzak paketlerini ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırdı. Yaklaşık 50 adet erzak paketi dernek merkezinde ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara dağıtıldı. Türk Kızılayı Konak Şubesi Başkanı Tekin Akkoyun, tek tek vatandaşlara erzak paketlerini verdi. Erzak dağıtımına Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Şen başta olmak üzere Başkan vekili Hüseyin Özyıldızlı, Genel Başkan Yardımcıları Müşeref Avcıoğlu, Selami Morkoç ve Hasan Çavcı, Genel Koordinatör Ahmet Güral’ın yanı sıra Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık da katıldı.

TÜRK KIZILAYI’NA TEŞEKKÜR

Kendilerine bağlı 16 tane dernek olduğunu söyleyen Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Şen, etkinlikte 50 engelli vatandaşa Kızılay yardımlarını ulaştırdıklarını belirterek, “Derneğimizde her gün engelli ve ihtiyaç sahibi 65 kişiye yemek veriyoruz. Engelli arkadaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda belirli kurumlar aracılığıyla baston, işitme kulaklığı, tekerli sandalye gibi ihtiyaçları karşılıyoruz. Bunları engelli kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Türk Kızılayı Konak Şubesi böylesi önemli günlerde derneğimizi unutmuyor. İhtiyacı olan engelli dostlarımıza karınca kaderince erzak yardımı yapıyor. Bugünkü etkinlikte 50 engellimize Kızılay yarımlarını ulaştırdık. Hayırsever vatandaşlarımız da Kızılay’a bağışta bulunmalarına davet ediyorum. Çok iyi bir kurum. Yardımları doğru adreslere ulaştırıyorlar. Türk Kızılayı Konak Şubesi Başkanı Tekin Akkoyun’a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

‘BU HİLALİN ALTINDA BULUŞALIM’ DEDİK

Etkinlik hakkında bilgiler veren Türk Kızılayı Konak Şubesi Başkanı Tekin Akkoyun ise, “Türk Kızılayı Konak Şubesi olarak Ramazan kampanyamızı ‘Bu hilalin altında buluşalım’ diye başladık. Ramazan ayının son günlerinin yaklaştığı bu dönemde derneklerimize, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, hayırsever vatandaşlarımızdan toplamış olduğumuz gıda kolilerini ulaştırmaya çalışıyoruz. Bugünde Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nde engelli arkadaşlarımıza bu yardımları ulaştırdık” diye konuştu.

KIZILAY YARDIMA KOŞUYOR

Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık, böylesi önemli bir günde bu yardımların çok değerli olduğunu ve Türk Kızılayı’nın büyük işler yaptığını belirterek, “Kızılay her zaman olduğu gibi yine ihtiyaç sahipleri için yardıma koştu. Bayram için Kızılay erzaklarını getirdi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Türk Kızılayı ve Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu her zaman yardıma ihtiyacı olan ailelerin yanında oluyor” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.