TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liderliği devraldı

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşma, sarı-kırmızılı takımın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Galatasaray, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği mağlubiyetiyle kaptırdığı liderliği, Başakşehir galibiyetiyle geri aldı

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 07:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Liderliği devraldı

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte ligde liderlik koltuğu yer değiştirdi. Sarı-kırmızılılar, aldığı galibiyetle puanını 60’a çıkardı ve liderliği yükseldi. Galatasaray, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği maçında aldığı 1-0’lık mağlubiyetle liderliği Başakşehir’e kaptırmıştı. Sarı-kırmızılılar, Medipol Başakşehir’i mağlup ederek, rakibine karşı son 5 resmi maçındaki kazanamama serisini sonlandırdı. Galatasaray, Türk Telekom Stadı’ndaki yenilmezlik serisini de 21 maça çıkardı.

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ

Hakem Umut Meler’in bitiş düdüğü ile birlikte birbirlerine sarılarak galibiyeti kutlayan oyuncular, ardından taraftarların tezahüratlarını karşılıksız bırakmayarak tribünlere gitti. Futbolcular, taraftarlarla karşılıklı tezahürat yaparak galibiyeti kutladı. Galatasaray taraftarları, Süper Lig’de şampiyonluk yarışının bu önemli karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi. Sarı-kırmızılı futbolseverler, Türk Telekom Stadı tribünlerini önemli ölçüde doldurup, tezahüratlarla takımlarını destekledi.

ARDA TURAN’A TEPKİ

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Medipol Başakşehir forması ile Türk Telekom Stadı’na çıkan eski oyuncuları Arda Turan’a tepki gösterdi. Turuncu-lacivertli takım ısınmak için sahaya çıktığında, ıslıkla Arda’ya tepkilerini gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, “Cim Bom’u satanı biz de satarız” tezahürat yaptı.

Türk Telekom Stadı’nın tribünlerinde de “Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir” pankartı yer aldı. Arda Turan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’le maç öncesinde bir araya gelmedi. Medipol Başakşehir forması ile eski takımı Galatasaray’a karşı sahaya çıkan Arda Turan, karşılaşmanın devre arasında sarı kart gördü. Turuncu-lacivertli futbolcuya, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’e soyunma odasına giderken yaptığı itirazın sonrasında sarı kart çıktı. Türk Telekom Stadı’na 2 bin 522 gün sonra Medipol Başakşehir forması ile çıkan Arda Turan, karşılaşmada 65 dakika görev yaptı. AA/İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.