TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LÖSEV iyilikler tırı İzmir’de

“Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” Projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam eden LÖSEV, son durağı İzmir oldu. LÖSEV İyilikler Tırı hasta ailelerine yardımları yerinde ulaştırdı

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2018 08:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
LÖSEV iyilikler tırı İzmir’de

KENAN YEŞİL

“Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” Projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam eden LÖSEV, son durağı İzmir oldu. İzmir Ticaret Odası önünde Kordon’a bakan bölümde açılan ve İzmirli aileler ile buluşan LÖSEV İyilikler Tırı hasta ailelerine yardımları yerinde ulaştırdı. Bu yıl 23 Nisan kutlamaları ile de renklenen İyilikler Tırı’nda LÖSEV İzmir İrtibat Ofisi yetkilileri tarafından katılımcılar için çeşitli sürprizler de hazırlandı. Bir festival havasında gerçekleşen etkinlikte gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardım LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulundu. Aileler, yardımlar içinden ihtiyaçlarına göre olanları gönüllerince seçti. Özellikle LÖSEV’e kayıtlı çocuklar oyuncaktan bisiklete, kırtasiyeden çalışma masasına istedikleri her şeye ulaşma fırsatını yakaladı.

LÖSEV ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Yapılan etkinlik hakkında bilgiler veren LÖSEV İzmir Halkla İlişkiler Yöneticisi Gamze Berçin Edirne, “LÖSEV İyilikler Tırı ile ailelerimize yardım dağıtmak amacıyla bulunuyoruz. Aslında 23 Nisan öncesinde de lösemili ve kanserli çocuklarımızı biraz daha sevindirebilmek ve onların 23 Nisan’ını kutlamak amacıyla renkli bir etkinlik oluşturduk. Etkinlikte hastalığı atlatmış ya da atlatmak üzere olan ya da tedavi dönemi devam eden arkadaşlarımız var. Burada yardımlarını alıyorlar. Kayıtlı tüm hasta ve ailelere verilmek üzere tırın içinde bulunan kuru gıda, et ve et ürünleri, giysi, temizlik malzemeleri, oyuncak gibi yüzlerce farklı ürün bulunuyor. Gün boyunca bu etkinlik devam ederek ailelerimiz yardımlarını almaya devam edecek” dedi.

LÖSEV EGE TURUNDA

Şu anda Ege turunda olduklarını belirten Gamze Berçin Edirne, “LÖSEV olarak bugün Ege turundayız. Bu bir hafta boyunca sürecek. LÖSEV İyilikler Tırı İzmir’den hareket ederek Aydın’a, Denizli’ye devam edecek. Oradaki ailelerimize de dağıtımlar yapacağız. Tırdan bizlere bağış yapmak yada gönüllü olmak isteyen kişiler buraya müracaat ederek bağış yapabilirler. Alsancak’ta ve Karşıyaka’da iki ofisimiz var. İnternetten ve telefon numaramızla bizlere ulaşabilirler. Gönüllü veya bağışçı olmak isteyebilirler. LÖSEV’e kaydolmak isteyen ailelerimiz olursa da telefon numaramızdan bize ulaşarak kayıtlarını yaptırarak onlar da bu yardımlardan yararlanabilir” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.