TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMAF’ta yeni dönem

İzmir Mardinliler Federasyonu’nda Beşir Tunç’un rahatsızlığı nedeniyle başkanlığı bırakması üzerine yönetim kurulu toplanarak Ahmet Tunç’u başkanlığa seçti. Tunç, hemşehrileri için üzerine düşeni yapacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İMAF’ta yeni dönem

AHMET TOPRAK

İzmir Mardinliler Federasyonu’nda (İMAF) Ahmet Tunç dönemi başladı. Mevcut başkan Beşir Tunç’un rahatsızlığı nedeniyle başkanlığı bırakması üzerine yönetim kurulu toplanarak Ahmet Tunç’u başkanlığa seçti. İMAF aylık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda mevcut başkan Beşir Tunç, yakın dönemde bir operasyon geçirdiğini belirterek, “Yaklaşık 16 aydır federasyonumuzda başkanlık yapmaktayım. 8 yıl önce yaşadığım rahatsızlık geçtiğimiz günlerde nüksetti. Bir operasyon geçirdim. Bu koşullarda başkanlığı sürdürmem ve faydalı olmam mümkün değil. Bu nedenle siz değerli yönetim kuruluna istifamı sunuyorum” dedi. Yönetim kurulu Beşir Tunç’un istifasını oy birliği ile kabul ettikten sonra, başkan adayı olup olmadığı soruldu. Gelen öneriler doğrultusunda Ahmet Tunç başkan adayı oldu. Yapılan oylamada Ahmet Tunç, oybirliği ile başkan seçildi. Toplantıda söz alan İMAF Başkan Vekili Mehmet Şakir Başak da, Ahmet Tunç’un kendi ekibini kurması için görevi bırakacağını duyurdu.

FEDERASYON İÇİN ÇALIŞACAK

Oylamanın ardından söz alan Başkan Ahmet Tunç, Beşir Tunç’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Beşir Tunç başkanım görevi layıkıyla yerine getirdi. Kongremizde yaklaşık 8 aylık bir zaman var. Ben de federasyonumuzun başarısı için çalışacağım. Siz değerli yönetim kuruluna, dernek başkanlarıma beni bu göreve layık gördükleri için de teşekkür ederim. Görevde olduğum süre boyunca hemşehrilerimiz için ve İzmir için üzerime düşeni yapacağım” diye konuştu. Ahmet Tunç’un ardından söz alan İMAF Genel Başkan Yardımcısı Sait Karaaslan da, İMAF’ın geleceğe daha güçlü yürüyeceğine inancının tam olduğunu ifade ederek, “Ahmet Tunç kardeşimi yıllardır tanırım. Başkanlık görevini layıkıyla yerine getirecek, federasyonumuza güç katacak bir arkadaşımızdır. Bizler de onun etrafında kenetlenerek, federasyonumuzu layık olduğu noktaya taşımak için mücadele edeceğiz” sözlerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.