TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa esnafı dijitalle taşınıyor

Manisa ekonomisine direkt etki eden firmaları bünyesinde bulunduran Madeni Sanatkarlar Odası, bu kurumların cirosunun, bilinirliğinin artması ve interneti profesyonel bir şekilde kullanabilmeleri, reklamcılığı en düşük bütçeyle gerçekleştirebilmeleri ve raporlayabilmeleri için bir eğitim düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Manisa esnafı dijitalle taşınıyor

‘Yerelden ulusala, sıfırdan zirveye dijital büyümenin formülleri’ başlığı altında verilen eğitimleri Recep Koçak ve Hayrettin Akkayalı gerçekleştirdi. Eğitim öncesinde konuşmalarını yapan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı tarafından eğitimcilere plaketleri takdim edildi.

Başkan Hasan Geriter yaptığı konuşmasında eğitimin akşam saatlerinde olmasına rağmen katılımdan memnun olduğunu belirtti. Bu eğitimlerin günden güne artacağını ve eğitimlere katılan iş sahiplerinin ekiplerini de bu eğitimlere getirmelerini isteyen Geriter, dijitalleşmenin günümüz dünyasında olmazsa olmazlarından olduğunu vurgulayarak, bilinirlik ve motivasyon için yapılan her yatırımın geri dönüşü olacağını fakat ne yapılırsa yapılsın farklı ve güvenilir bir şekilde, dürüstlük ilkesini bozmadan yapılması gerektiğini de belirtti. (İHA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.