TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin Marev Vakfı’ndan 20 öğrenciye burs

Geçen yıl Mardin vakfı bir şubesi olarak açılan ve başkanlığa getirilen eski belediye başkanı ve iş adamı Metin Pamukçu başkanlığında toplanan Mardin şubesi aldıkları bir kararla 20 öğrenciye burs verme kararı aldı

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mardin Marev Vakfı’ndan 20 öğrenciye burs

ADNAN AVUKA/MARDİN

Metin Pamukçu başkanlığında toplanan Mardin Marev Vakfı Şubesi yöneticileri geçen yıl yapılan çalışmaları ve yapılması gereken hizmetleri ele alarak burs bulmak ve okumak isteyen öğrencilerin yanlarında olabilmek için kolları sıvadı.

ÖĞRENCİLERE DESTEK

Mardin Marev Vakfı Şubesi Başkanı Metin Pamuçu, “Yönetim olarak aldığımız bir kararla Mardin Artuklu Üniversitesinde okuyan 20 öğrenci için rektörlük adına tahsis ettiğimiz 20 kişilik bursu bugün bankaya yatırıyoruz. Biz burada hali vakti yerinde olan tüm hayırsever ve Mardinli kardeşlerimize sesleniyoruz. Lütfen okumak isteyen çocuklarımıza sahip çıkalım. Şu anda elimizdeki isim listesi ile 20 tıp fakültesinde okuyan gençlerimiz bizden burs talep etmektedirler. Sadece tıp değil diğer önemli branşlarda da aynen istekler vardır. Toplam 150 öğrenci bizleri ve sizleri bekliyor yardımcı olalım haftada bir sigara parası biriktirip bu gençlerimize yardımcı olursak büyük bir sevap kazanmış olacaksınız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.