TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin, Travel Turkey Fuarı’nda

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehrin güzelleşmesi değişimi ve gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 06:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mardin, Travel Turkey Fuarı’nda

MEHMET ŞERİF TOPRAK

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkanı V. Mustafa Yaman şehrin tanıtımı için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirtirken, bu bağlamda İzmir’de 11’incisi düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’ne katıldıklarını kaydetti. Bu bağlamda ilde turizmin kalkınması ve ilerlemesi için de önemli projelere hayat veren Büyükşehir Belediyesi, tarihi bölgelere güzellik katacak projelere imza atıyor. Ayrıca Mardin’in tanıtımı için de etkili bir yöntem uygulayan Büyükşehir Belediyesi, tanıtım fuarlarında da yerini alıyor. Mardin Valiliği öncülüğünde İzmir’de düzenlen 11. Travel Turkey Fuarı’na Mardin Büyükşehir Belediyesi de katıldı. Fuarda Mardin’in tarihi ve kültürel zenginlikleri, şehre has ürünler ve Mardin Mutfağı anlatıldı.

MARDİN EN İYİ YERLERDE OLACAK

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Amacımız ilimizin tanıtımını başarılı bir şekilde gerçekleştirmektir” dedi. Yaman, “İlimizde sağlanan huzurun ardından turizm konusunda büyük bir canlılık yaşandı. Geçtiğimiz yıllara oranla turist sayısında yüzde yüzün üzerinde bir artış sağlandı. Bizler huzurun ve kardeşliğin şehri olan Mardin’in daha iyi yerlerde olması için çaba veriyoruz. Bu nedenle tanıtım etkinliklerine önem veriyoruz” ifadesini kullandı.

FUARLAR ÖNEMLİ

Ulusal ve uluslararası tanıtım etkinliklerinde Mardin’in katılımını aktif olarak gerçekleştireceklerine işaret eden Yaman, “Şehrimizin tanıtımı için fuar ve etkinliklerin önemini biliyoruz. Bu tür organizasyonlara binlerce vatandaş katılmakla beraber şehirleri daha iyi tanıma imkanına sahip oluyorlar. Biz de Mardin olarak bu yıl fuara güzel bir hazırlık yaptık. İnanıyoruz ki uzun vadede bu tip etkinliklerin faydalarına birlikte şahit olacağız” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.