TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de çocuklara sömestr hediyesi

Şehirde yaptığı çalışmalar ile herkesin beğenisini kazanan Mardin Büyükşehir Belediyesi çocukların mutlu olduğu bir şehri inşa etmek için de durmaksızın çalışıyor

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mardin’de çocuklara sömestr hediyesi

ADNAN AVUKA/MARDİN

Mardin’e birçok çocuk parkı ve çocuk projeleri kazandıran Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin tatil dönemlerinde de mutlu olması için projeler yapıyor. 2017 yılı yaz aylarında “Mahalleme Havuz Geldi” projesi gibi çalışmaların yanı sıra birçok branşta kurslar açan Büyükşehir Belediyesi, sömestrde de öğrencileri mutlu edecek. Mardinli çocuklar Büyükşehir Belediyesi’nin açacağı buz pisti ile mutlu olacak. 19 Ocak 2019 tarihinde Okay Yaşar Anadolu Lisesi’nde bir ay boyunca her gün öğrencileri ağırlayacak buz pisti şehirde ilk olma özelliği taşıyor. Açılacak pist buz sporlarına ilgi duyan çocuklar için de fırsat olacak.

ÇOCUK DOSTU ÇALIŞMALAR

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Çocuklarımızın mutluluğunu temel alan çalışmalarımızla mutluluk ekiyoruz” dedi. Yaman, “Görevde olduğumuz bir yıl süre zarfında ‘Çocuk Gülerse Şehir Güler’ prensibiyle çocuklarımıza has çalışmalar yaptık. Onların mutlu olması ve yaşadığı şehirden zevk alması için hemen planlamalarımızı yaptık. Bu bağlamda il genelinde ilk etapta 220 çocuk parkını hediye ettik. Bunun yanı sıra tim ilçelerimizde büyük parklar için çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca öğrencilerimizin tatil dönemlerini en iyi şekilde geçirmeleri için yaz spor kursları açtık. Havuzlara gidemeyen evlatlarımız için ‘Mahalleme Havuz Geldi’ projesini hayata geçirdik. On binlerce çocuğumuz yaz aylarında sevindi” diye konuştu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.