TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’in Melekleri’nden örnek davranışa devam

Çocuklara bayramlık hediyeleri ve oyuncaklarıyla giden Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” ekipleri yine mutlu etti. Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “İlimizde yüzlere tebessüm ve mutluluk vermek adına tüm birimlerimizle çalışıyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2017 08:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mardin’in Melekleri’nden örnek davranışa devam

Adnan Avuka /Mardin

Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” ekipleri sosyal sorumluluklarıyla örnek olmaya devam ediyor. Kentte gencinden yaşlısına, engellisinden kadınına kadar tüm vatandaşları kucaklayan “mardinmasa” çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dezavantajlı grupların da mutlu olması hedefiyle çalışan “mardinmasa” manevi günlerde de Mardinli vatandaşların yanında olan çalışmalara imza atıyor. Bu bağlamda Ramazan Bayramı öncesinde olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de dar gelirli ailelerin çocuklarına alınan oyuncaklar ve bayramlıklar ile çocuklar sevindirildi. “mardinmasa” 267 aileyi bu şekilde sevindirdi.

DEVLETİMİZ GİBİ

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Çocuklarımızın gülüşü her şeyden daha değerlidir” dedi. Yaman, “Belediyemiz kentimizin yeniden inşasında tüm ekipleriyle beraber çalışmaktadır. Altyapıdan üst yapıya kadar yaptığımız hizmet hamlesi ile ilimiz adeta bir şantiye alanına dönmüştür. Bunun yanı sıra sosyal sorumluluklarımızla da örnek şehirler arasına girdik. 9 ay önce devletimizce bize verilen yerel yönetim görevini almamızın akabinde tıpkı hükümetimiz gibi sosyal sorumluklarıyla başarılı çalışmalara imza attık. Çalışmaları ise kurduğumuz ”mardinmasa” eliyle sürdürdük. Kentimizin adeta kanatsız melekleri olan “mardinmasa” bu bayramda çocuklarımızın mutlu olmasına vesile oldu” dedi.

MUTLULUKLARI HER ŞEYE DEĞER

Özellikle dar gelirli ailelerin mutlu olması için yapılan çalışmada duaların en büyük hediye olduğunu aktaran Yaman, “Bayramlar özellikle çocuklarımız için daha fazla anlam ifade etmektedir. Bayram sabahında çocuklarımızın daha mutlu uyanması için yaptığımız çalışmamızı tüm ilçelerimizde geçekleştirdik. Onların gülen gözleri ve duaları bizlerin de sevinci oldu. Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla örnek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Foto altı: Dezavantajlı grupların da mutlu olması hedefiyle çalışan “mardinmasa” manevi günlerde de Mardinli vatandaşların yanında olan çalışmalara imza atıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.