TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MaviBahçe’de Mezat Heyecanı

MaviBahçe ile KlorakSanat işbirliğinde Mezat Günleri’nin ilk etkinliği Sanat Mezatı sanatseverlerden yoğun ilgi gördü

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 06:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MaviBahçe’de Mezat Heyecanı

HALİL YAYLAK

MaviBahçe Çarşı’da gerçekleşen mezatta tablolar, kara kalem resim çalışmaları, heykeller satışa sunulurken, alıcılar arasında yaşanan rekabet görülmeye değerdi. Etkinliğin gelirinin yüzde 2’si sokak hayvanları yararına kullanılmak üzere Hayvanlar İçin Proje Derneği’ne bağışlanacak.

YEREL SANATÇILARA DESTEK

KlorakSanat Kurucu Üyesi Deniz Ataman, Mezat Günleri’ne ilgi gösteren sanatseverlere teşekkür etti. Mezat kültürünü canlı tutmayı amaçladıklarını belirten Ataman, bir yandan da yerel sanatçılara düzenledikleri mezatlarla destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Mezatlarda her zaman açık çağrı ile başvuru aldıklarını belirten KlorakSanat Kurucu Üyesi Nazlı Kulan, “Eser ya da ürün satmak isteyenler kloraksanat@gmail.com adresinden bize ulaşabilir. Alıcı olmak için ise pazar günleri MaviBahçe Çarşı'da olmak yeterli. Tüm sanatseverleri ve mezata ilgi duyanları bekliyoruz” diye konuştu

MEZAT KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAĞIZ

Başarılı çalışmalara imza atan MaviBahçe AVM Müdürü Vedat Özeren, sanata ve sanatçıya değer veren bir kuruluş olarak Mezat Günleri’ne ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. MaviBahçe’nin ulusal ve uluslararası nitelikteki organizasyon ve etkinliklerle yaşayan bir kent haline dönüştüğünü ifade eden Özeren, MaviBahçe’de mezat kültürünü yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.  MaviBahçe Çarşı’da her Pazar saat 15.00 – 17.00 saatleri arasında Mezat Günleri kapsamında bir etkinlik gerçekleştirilecek. 19 Kasım’da Antika, 26 Kasım’da Vintage Giyim mezatları düzenlenecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.