TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mazlumların sesi ve çığlığı oldu

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, AK Parti’nin 16. kuruluş yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2017 07:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mazlumların sesi ve çığlığı oldu

ADNAN AVUKA/MARDİN

Miroğlu, “AK Parti bugün 16. kuruluş yılını kutlayacak. Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında yaşayan dili, kültürü, ülkesi ve inancı farklı olsa da, AK Parti’yi mazlumların sesi ve çığlığı gibi gören insanlara ve müminlere 16. kuruluş yılı kutlu ve mübarek olsun. Son iki yüzyıldır ülkemizde ve dünyada yaşanan gerçekler, büyük tarihi olaylar ve bugünlerde içinden geçtiğimiz ‘tuhaf zamanlar’ AK Parti gibi bir partinin sadece Türkiye’ye değil, dünyaya da çok gerekli olduğunu gösteriyor.

Biz AK Partililer büyük bir siyasi hikayeden ve büyük bir davanın canla başla savunulduğu bir mücadeleden geliyoruz” dedi.

EZBER BOZAN SİYASET

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, “AK Parti, ezber bozan siyaset tarzıyla, Türkiye’nin Kürt sorunu nedeniyle yaşadığı paranoyaların aşılması için gerçek manada yeni fikirler, paradigmalar geliştirdi ve bu fikir ve paradigmaların halkla buluşmasını sağladı. Oslo süreci, daha sonra da çözüm süreci dediğimiz süreç, terör ve şiddet sarmalından kurtulamayan PKK’nın ve örgütün arkasında duran uluslararası güçlerin hain ve düşmanca çabaları sonucu boşa çıkarılmış olsa da, önemli tecrübeler oldular. Merkez sağ ve solun Kürt toplumu içinde çöktüğü bir dönemde, Kürt halkının yüzünü AK Partiye dönüp, Sayın Erdoğan’a inanması ve güven duyması, Türkiye’yi bölmek ve kardeş kavgası çıkarmak isteyenleri başarısızlığa uğratmış, Rojava’daki gelişmeler, hendek savaşları ve 15 Temmuz ihanetine rağmen, AK Partiye halkımızın duyduğu inancı kırmak ve sona erdirmek mümkün olamamıştır. 16. kuruluş yılı Türkiye’ye ve dünyanın dört bir yanında yaşayan ama gözü kulağı Türkiye’de ve Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da ve onun siyasi liderliğinin başarılarında olan herkese kutlu olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun” açıklamasında bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.