TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MCBܒden, ‘Online Tercih Fuarı’

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, bu yıl ilk olarak Endless Fairs tarafından düzenlenen ‘Online Üniversite Tercih Fuarı’na katılarak, ilk online fuarını gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MCBܒden, ‘Online Tercih Fuarı’

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, (MCBÜ) Endless Fairs tarafından düzenlenen ‘Online Üniversite Tercih Fuarı’na katıldı.

Düzenlenen fuara Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan öğrenci adayları ve veliler katılarak, üniversitelilerle buluşma şansı yakaladı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü personeli tarafından soruların online olarak cevaplandığı fuarda, adaylar hem tercih edecekleri üniversiteyi yakından tanıdı, hem de bunu internet üzerinden zahmetsizce gerçekleştirdi.

Bu yıl Manisa Celal Bayar Üniversitesi başta olmak üzere, Abdullah Gül, Anadolu, Bandırma On Yedi Eylül, Atatürk, Bartın, Adnan Menderes, Erzurum Teknik, Ömer Halisdemir, 19 Mayıs, Piri Reis, Koç, MEF, Arel, İstanbul Ayvansaray, İTÜ, Çağ ve Yıldız Teknik Üniversitelerinin yanı sıra Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, University of Bristol, University of the West of Scotland, Northumbria University gibi üniversitelerin de katıldığı öğrenildi. (AA/MANİSA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.