TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Erdem İzmir’de sevenleriyle buluşacak

Optimum’da yaz boyunca muhteşem 'Cumartesi Konserleri' gerçekleştirilecek

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 06:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mehmet Erdem İzmir’de sevenleriyle buluşacak

Ağustos ayı boyunca düzenlenecek olan konserlerde, Türkiye’nin ünlü sanatçıları müzikseverlerle buluşacak. İzmir Optimum bahçe alanında yapılacak olan açık hava konserlerinde İzmirliler, Cihangir Moralı&Albatros, Can Gox, Mehmet Erdem ve Evet Ne Söylüyorduk ile müzik keyfi yaşayacak.

Ağustos ayı boyunca İzmir Optimum’da gerçekleştirilecek konserlerde yaz günlerinin heyecanı müzik keyfi ile taçlanmaya devam ediyor. Mehmet Erdem’in de sevenleriyle buluşacağı 'Cumartesi Konserleri’nde kulakların pası silinecek. Konserler 5 Ağustos Cumartesi günü 18.30’da Cihangir Moralı & Albatros ile başlarken, Can Gox 12 Ağustos Cumartesi günü saat 18:30’da Optimum Bahçe’de sevenleri ile buluşacak. 26 Ağustos günü ise Evet Ne Söylüyorduk saat 18:30’da konser verecek. Yaklaşık 2 saat boyunca hayranları ile hasret giderecek olan Orkestra Albatros sevilen parçaları ile müzik keyfi yaşatacak.

AKUSTİK KONSER

19 Ağustos’ta ise ünlü sanatçı Mehmet Erdem müthiş bir akustik konser ile Optimum’da sahne alacak. Mehmet Erdem güçlü sesi ve çok sevilen şarkıları ile müzik keyfini zirveye taşıyacak.

Konser Programı

5 Ağustos Cihangir Moralı& Albatros (18.30)

12 Ağustos Can Gox (18.30)

19 Ağustos Mehmet Erdem (18.30)

26 Ağustos Evet Ne Söylüyorduk (18.30)  (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.